Schoonmaak medewerker Hoge Hexel

Op een vakantiepark in Hoge Hexel ga jij aan de slag als schoonmaak medewerker en zorg jij er samen met het team voor dat de gasten een frisse start van de vakantie beleven. Jij bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van de slaapkamers, verblijfsruimtes, keuken en het sanitair. De werktijden zijn op maandag en vrijdag tussen 10:00 - 15:00 uur, je hebt een werkweek van gemiddeld 8 uur. Beheers jij de Nederlandse of Engelse taal en wil je graag snel aan de slag? Solliciteer dan direct.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-3-2022
Aantal uur
8
Vervaldatum
30-6-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

 • Algemene schoonmaakwerkzaamheden zoals het schoonmaken van de bungalows;
 • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
 • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.

Functievereisten

Wat vraagt Asito van jou?

 • Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen;
 • Je hebt een dienstverlenende houding en gastvrije instelling;
 • Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal;
 • Een flexibele instelling;
 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je ziet werk liggen.

Locatie: Hoge Hexel

Aanbod

Wat heeft Asito jou te bieden?

 • Een uurloon tussen de €11,44 - €13,05 per uur, afhankelijk van je ervaring (bij 21 jaar en ouder);
 • Vastigheid met een contract van 7 maanden;
 • Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied;
 • 25 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Goede pensioen regeling;
 • Kortingen op diverse verzekeringen;
 • Eindejaarsuitkering van 4,2% netto conform de cao.

Bedrijfsprofiel Asito

Asito Verbinden voor vakmanschap met meer waarde Voor Asito uit ondernemend Almelo in Twente, staat het verbinden van medewerkers, klanten en de samenleving voorop. Met als doel betere resultaten door vakmanschap met meer waarde. Het is deze maatschappelijke relevantie die het bedrijf vanuit het ondernemershart en de organisatieziel wil uitdragen. Want goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor elke organisatie en ieder mens. Doordat Asito inspeelt op elke bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen met klanten zoekt naar duurzame oplossingen voor en door mensen, kan het bedrijf een betrouwbare partner blijven op het gebied van facilitaire dienstverlening, zoals voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Sociaal ondernemerschap Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van de mensen die er werken. Op het gebied van sociaal ondernemerschap loopt Asito voorop, voor mens én milieu. Dat komt onder meer tot uitdrukking in het predicaat ‘Werk Pakt’. Daarmee draagt het bedrijf vanuit maatschappelijke betrokkenheid aantoonbaar bij aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en SW-ers. Voor Asito hoort iedereen erbij, verdient iedereen het om te worden beoordeeld op zijn of haar kwaliteiten, en verdient iedereen een eerlijke kans. Dat is de filosofie van diversiteit en inclusiviteit die deze dienstverlener aanhangt. Diversiteit Diversiteit maakt organisaties beter.

Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, diverse culturen, met andere overtuigingen en ideeën, wordt elk bedrijf zowel interessanter als succesvoller. Bij Asito werken duizenden mensen met ruim 100 nationaliteiten. Asito draagt diversiteit dagelijks uit, zoals met het Nationaal Integratiediner en het Nationaal Integratiefonds. Inclusiviteit Ieder mens heeft kwaliteiten. Zodra het lukt om de kwaliteiten van een persoon te ontdekken en benutten, wordt zowel waarde aan een organisatie toegevoegd als het leven van de persoon in kwestie verrijkt. Inclusiviteit beoogt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking te betrekken in het werkzame bestaan. Het laat zien dat iedereen een kans verdient om eigen kwaliteiten te tonen. Daartoe heeft Asito meegewerkt aan de ontwikkeling van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Zo laat de dienstverlener zien welke inspanningen worden geleverd om iedereen een gelijkwaardige kans te geven. Ook is Asito ondertekenaar van het Charter Diversiteit, dat al 1.000 mensen hun afstand tot de arbeidsmarkt heeft helpen verkleinen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Asito. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 24
7602 PE ALMELO
0546 - 484 950