HR- Officer

Ascending people is op zoek naar een HR- Officer. Bekijk deze vacature voor meer informatie. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een geweldige kans voor jou als jij jezelf in de functie van HR-officer binnen het HR-werkveld wilt ontwikkelen! Deze internationale High-Tech organisatie is sterk groeiende en daarmee op zoek naar versterking. Enerzijds ondersteun je als HR officer de HR Business Partners; denk daarbij aan werving van nieuwe collega’s, het faciliteren van sollicitatiegesprekken, de afhandeling van sollicitatie- en aannameprocedures, onboarding en administratieve zaken omtrent contractuele zaken en arbeidsvoorwaarden. Anderzijds krijg je de kans om jezelf steeds meer zaken omtrent HR eigen te maken, denk bijv. aan recruitment, (1e) selectie, etc. én steeds meer de ruimte om te ontdekken waar jouw passie en talenten nog meer liggen.


Deze werkgever staat bekend om haar hoge mate van betrokkenheid en de bereidheid om te investeren in haar medewerkers; die betrokkenheid zoeken ze ook in jou! Heb jij zin om jouw steentje bij te dragen aan de uitdaging waar men voor staat? Reageer vooral ook als je geen vakgerichte opleiding hebt maar wel affiniteit en de bereidheid om te leren!


Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol coachtraject van 1 jaar, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Functievereisten

  • Afgeronde HBO-opleiding, affiniteit met HR
  • Je bent een teamplayer
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een dienstverlenend karakter
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476