Commercieel talent – Food

Spreekt de wereld van FOOD jou aan en zit het ondernemen nu al in jouw bloed? Dan zou deze baan nog wel eens een uitgelezen kans voor jou kunnen zijn. Ascending people is namelijk op zoek naar een:

Commercieel talent – Food

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-2-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een toonaangevende speler in de regio Twente wil graag 1 van haar labels B2C nóg verder uitbouwen en ook hierin een begrip worden. Aan jou om in alle vrijheid mee te denken hóe! Je gaat je bezighouden met (Online) Sales en Marketing, Productontwikkeling, ook denk je mee hoe de website te optimaliseren. Wat je zelf kunt doe je zelf, waar nodig vlieg je externe expertise in. Wat je wél nodig hebt is een passie voor FOOD en goede contactuele en communicatieve skills.

Functievereisten

Functievereisten:

  • Een afgeronde HBO-opleiding in passende richting, bijv. Commerciële Economie
  • Commerciële skills

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Ascending people

Ascending people ontwikkelt Young Professionals in Twente & Achterhoek middels een impactvol traineeship waarin deelnemers gedurende 1 jaar in hoog tempo hun professionele- en personal skills verder ontwikkelen. Daartoe is het van belang dat we samen met de Young Professional op zoek gaan naar een baan die in de lijn van hun ambitie ligt. Immers, de juiste match is de beste voedingsbodem om maximale ontwikkeling te bewerkstelligen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476