Digital Marketing Specialist

Ligt jouw hart bij digital marketing en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de groei die deze organisatie beoogt? Dit doe je uiteraard niet alleen maar met een geheel marketing team en in samenwerking met de afdelingen sales en productmanagement. Ascending people is namelijk nu op zoek naar een Digital Marketing Specialist!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-2-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat je te doen staat:

Van jou wordt verwacht dat jouw focus ligt op digitale marketingcampagnes. Jij ontwikkelt en voert digitale campagnes uit om prospects om te zetten naar kansen. Jij meet en analyseert continu de performance van de campagnes en deelt de resultaten. Je fungeert als consultant voor interne stakeholders en coordineert alle nodige interne en externe contacten (zoals copywriters en het creatieve team) om een campagne op tijd uitgevoerd te krijgen.

Functievereisten

Functievereisten:

  • Een afgeronde HBO -of WO-opleiding in een passende richting, bijv. International Business, Bedrijfskunde, CommerciĆ«le Economie
  • Affiniteit met digital marketing is een must
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Ascending people

Een geweldige kans voor jou om deelgenoot te worden van een internationaal opererende high tech onderneming die in meerdere werelddelen gevestigd is! Deze gepassioneerde en innovatieve club waar werkplezier voorop staat richt zich op de B2B markt.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476