Young Professional New Business

Ben jij van alle markten thuis en ga jij het Business Development team versterken op zowel Marketing en Sales als daar waar het gaat om het opstellen van kostencalculaties? Bekijk dan deze vacature van deze ambitieuze organisatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Deze ambitieuze organisatie met een klein team in Nederland, vestigingen in 2 andere Europese landen en een hoofdkantoor in Engeland is snel groeiende in de wereld van verpakkingen waarbij vooral de focus ligt op strategische concepten, functionaliteit en design. Kortom, het draait vooral om onderscheidend vermogen! Men voegt jou graag aan het team toe als ook jij impact weet te maken bij (potentiële) klanten, affiniteit hebt met thema’s als inspiratie & design, je het leuk vindt om de website en social media tot jouw takenpakket te rekenen én je geen moeite hebt externe, internationale contacten te leggen en te onderhouden (N.B. geen koude acquisitie maar opvolgen van leads).

Functievereisten

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding in de richting van bijv. Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Marketing.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal (must) en bij voorkeur ook de Duitse taal (pré).

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476