Standbouwer

Artica in Twente is op zoek naar een standbouwer die kan bouwen als een bever!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2019
Aantal uur
39
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bij Artica doen we er álles aan om concepten - creatief en innovatief - te laten kloppen. Aan jóu de taak om hier op het gebied van standbouw je steentje aan bij te dragen. Omdat steeds meer klanten ons weten te vinden voor standbouw en decorwerkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een standbouwer. Iemand die kan bouwen als een bever, kan timmeren als een specht en simpelweg kan werken als een paard. Je werkt hierbij aan een groot scala aan projecten. De ene week ben je bezig in onze werkplaats aan de Eerste Stegge. En de week daarop vlieg je samen met je collega’s naar Abu Dhabi voor het bouwen van een beursstand. Als rot in het vak weet jij elke opdracht op een creatieve manier uit te voeren. Je kunt vliegensvlug handelen, voelt je als een vis in het water tussen verschillende gereedschappen, kunt improviseren wanneer dat nodig is en ziet geen beren op de weg. Daarnaast moet je het niet erg vinden ver van huis te zijn. Je moet rustig een uiltje kunnen knappen als je een paar duizend kilometer van huis bent.


Maar een standbouwer is natuurlijk nooit alleen. Daarom zien we in jou graag de teamplayer die klikt met onze interieurbouwers, timmermannen, klanten en partners. Bij Artica houden we van collega’s die lekker in hun vel zitten en verantwoordelijkheid durven te nemen.


  • zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden volgens aangereikte tekeningen
  • zelfstandig uitvoeren van timmer-, stand-, en decorwerkzaamheden in de werkplaats en op locatie
  • in opdracht opleveren van stands en decors op locatie
  • social in overleg en in opdracht van directie aansturen van collega's op te benoemen projecten

Functievereisten

  • MBO werk/denkniveau in de richting van bouwkunde/interieurbouw

Aanbod

  • een contract voor 39 uur
  • werkplekken verdeeld over de hele wereld
  • eigen verantwoordelijkheid en kick-ass kansen
  • uitdagingen waar je nooit alleen voor staat

Bedrijfsprofiel Artica B.V.

Bij Artica geloven we dat creativiteit het verschil maakt. Al meer dan 40 jaar bouwen we zo aan sterke merken met karakter. Met ± 60 collega’s werken we onze slimme ideeën uit naar campagnes, websites, social media strategieën, videoproducties, beurspresentaties en zo meer. Voor merken zoals Grolsch, Chiquita, HEKS’NKAAS® en Vegter's. Maar ook Glasvezel Buitenaf, ForFarmers, Dancing Bruins en Microsoft. Wat het eindresultaat ook moge zijn, het begint bij creatie. En niet te vergeten... de wil om er samen wat van te maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Artica. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Oldenzaalsestraat 21
7631CT OOTMARSUM
0541 - 680 666