Helpdeskmedewerker

De academie:

Als partner van de eenheden zet het ArtEZ Servicebedrijf zich in voor het best mogelijke onderwijs en onderzoek. Het ArtEZ Servicebedrijf kenmerkt zich door de grote verscheidenheid aan expertises, waarbij collega’s elkaar aanvullen en gezamenlijk tot het beste resultaat komen. Binnen het ArtEZ Servicebedrijf zijn de volgende afdelingen vertegenwoordigd: Financieel Economische Zaken, Personeel & Organisatie, Studentenzaken, ICT, Facilitaire Zaken, Onderwijs & Kwaliteit, Mediatheek en Marketing & Communicatie.


Voor de afdeling ICT zoeken ze een:

Helpdeskmedewerker (1 fte)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-6-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
7-7-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je werkzaamheden:

Jij beantwoordt vragen van medewerkers en studenten van ArtEZ en lost eenvoudige storingen (zgn. closed on first call meldingen) zelf op. Dit doe je telefonisch, per e-mail maar ook op de ICT Helpdesk jouw werkplek. Je zorgt voor een goede registratie en schuift de complexe storingen door naar 2e lijn medewerkers van de afdeling. Verder bestel je hard- en software.

Daarnaast draag je bij aan het technische beheer van diverse bedrijfsapplicaties. Je hebt praktische kennis van Office365, Teams, OneDrive en rechtenmanagement en accountbeheer.

Functievereisten

Je profiel:

Je bent in het bezit van een ICT gerelateerde MBO diploma en hebt dit bij voorkeur aangevuld met een technische vervolgopleiding of deelcertificaten. Bij voorkeur heb je al gewerkt op een ICT helpdesk en bent gewend daarbij gestructureerd en nauwkeurig te werken.

Je brengt de servicegerichtheid van de helpdesk in de praktijk door jouw grote bereidheid om medewerkers en studenten te helpen. Je hebt een onderzoekende geest, waardoor je vragen stelt en meedenkt in de mogelijkheden om de gebruiker beter te laten werken met hun apparatuur.


Je bent leergierig, blijft opleidingen volgen en je maakt kennis makkelijk eigen. Het is voor jou vanzelfsprekend in een team te werken en je flexibel op te stellen in tijd en taken.

Affiniteit met de kunsten is vanzelfsprekend een pré. Gezien de internationale omgeving en een toenemend aantal Engelstalige opleidingen en onderzoek, is Engels in woord en geschrift geen probleem voor je. Je bent bij voorkeur woonachtig binnen de driehoek Arnhem, Enschede, Zwolle.

Aanbod

Het aanbod:

Je krijgt een tijdelijk contract van een jaar met een omvang van 1,0 fte. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal

€ 2.001,24 en maximaal € (functienaam ICT medewerker A, schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek. Naast een informele en open werksfeer bieden ze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-HBO zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Wat bieden ze verder nog?

  • Uitgebreide mogelijkheden voor professionalisering, persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.
  • Een fijne werkplek waarbij je ook het onderwijsproces van dichtbij kunt meemaken.
  • Aantrekkelijke verlofmogelijkheden, zoals 10 weken vakantie bij 1 fte en 40-urige werkweek (en naar rato afhankelijk van jouw fte-invulling).

Bedrijfsprofiel ArtEZ

ArtEZ University of the Arts:

ArtEZ University of the Arts is de thuisbasis voor een diverse, internationale gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers die bij ons de ruimte vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Kunst bindt hen. Kunst zet aan tot vernieuwende ideeën en alternatieve denkwijzen. Het motto is: kunst verandert. Art changes. Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor- en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. ArtEZ heeft circa 3.000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers en heeft locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle.


ArtEZ hecht veel waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt hen effectiever, innovatiever en het werk leuker. Wie zich hierdoor geïnspireerd voelt wordt uitgenodigd om te solliciteren.


De afdeling:

De afdeling ICT zorgt voor het beheer en up-to-date houden van de ArtEZ-brede ICT-voorzieningen en ondersteunt medewerkers bij het gebruik daarvan. De afdeling bestaat uit een hoofd en 15 medewerkers en maakt deel uit van het Servicebedrijf, dat diensten aanbiedt op het gebied van financiën, personeel en organisatie, informatie- en communicatietechnologie, studentenzaken en facilitaire zaken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ArtEZ University of the Arts. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hulsmaatstraat 35
7523 WB Enschede
0534824400