Elektromonteur (zelfstandig en aankomend)

Ben jij geïnteresseerd in sprinkler- en brandmeldinstallaties? Aqua+ zoekt een Elektromonteur (zelfstandig en aankomend).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-3-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In deze functie houd je je bezig met alle elektrotechnische werkzaamheden rondom de sprinkler- en brandmeldinstallaties, die we leveren aan onze klanten. Deze variëren van het prefabriceren van schakelkasten en brandmeldcentrales tot het op projectlocatie monteren en aansluiten van diverse apparatuur. Je bewaakt uiteraard de voortgang van de geplande werkzaamheden en onderneemt actie bij stagnatie.


Woon je in het oosten van het land, dan moet je rekening houden met een langere reistijd en overnachtingen in de buurt van de werkzaamheden, aangezien het merendeel van onze nieuwbouwprojecten plaatsvindt in de Randstad.

Functievereisten

Een goede basis is uiteraard belangrijk. Dit betekent dat jij:

  • in bezit bent van een MBO3-diploma, in de richting Elektrotechniek;
  • enkele jaren relevante werkervaring hebt;
  • beschikt over een rijbewijs B en bij voorkeur ook over VCA VOL;
  • een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit hebt en makkelijk communiceert met zowel klanten als collega’s.

Als je in bezit bent van het diploma Installatiedeskundige BMI en/of Onderhoudsdeskundige BMI, dan zijn we extra geïnteresseerd in een kennismaking met jou.

Aanbod

  • Passend salaris op basis van opleiding en ervaring
  • Aantrekkelijke bonusregeling
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden
  • Opleiding, coaching en training on the job

Bedrijfsprofiel Aqua+ Sprinklersystemen

Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties. Wat is de succesformule is? Dat zijn vooral de ruim 200 medewerkers. De goede sfeer, hun kennis en ervaring, de manier waarop ze samenwerken en elkaar vertrouwen. En ja, de Twente roots spelen daarbij ook een rol. Ook volgen ze de technische ontwikkelingen op brandbeveiligheidsgebied op de voet. Als het even kan lopen ze daarmee in Nederland graag voorop.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aqua+. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Molenstraat 61 A
7471 CK GOOR
0547 286 000