Project engineer

Aqua+ in Twente is op zoek naar een Project engineer. Is dit iets voor jou? Lees dan verder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Project Engineer zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat onze klanten de allerbeste oplossingen krijgen. Als Project Engineer ben jij daarbij de verbindende schakel tussen de techniek en onze klant. Oftewel: je begrijpt zowel de behoefte van de klant als de techniek die daarvoor nodig is.


Jouw werkzaamheden bij Aqua+

Je gaat aan de slag met het ontwerpen en doorrekenen van nieuwe sprinklerinstallaties. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt in ieder geval samen met een projectleider en een tekenaar, en soms ook met andere vakcollega’s. Jullie doel? Voor iedere klant een succesvol project opleveren waarbij de installaties aan alle klantspecifieke en wettelijke eisen voldoen. Daarvoor verzamel je altijd eerst alle benodigde technische gegevens, zodat je de juiste sprinklerinstallatie kunt ontwerpen en modelleren. Ook maak je hydraulische berekeningen van de ontwerpen en bepaal je de specificaties van grote materialen, zoals de pomp of de grondleiding. En om projecten altijd tot een succes te maken schrijf jij duidelijke en volledige opdrachten voor onze projectmedewerkers.

Functievereisten

Een goede basis is uiteraard belangrijk, zodat jij onder begeleiding van meer ervaren collega’s kunt uitgroeien tot een deskundige Project Engineer. Dit betekent dat jij

  • een mbo- of hbo-studie hebt afgerond richting Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of Installatietechniek;
  • eventueel al werkervaring hebt opgebouwd in een soortgelijke functie of vanuit een (afstudeer)stage;
  • interesse hebt in tekenen en modelleren in 3D, Revit en/of BIM;
  • inventief en nauwkeurig bent.

Aanbod

  • Passend salaris op basis van opleiding en ervaring
  • Aantrekkelijke bonusregeling
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden
  • Opleiding, coaching en training on the job


Jouw ontwikkeling bij Aqua+

Wij investeren in al onze medewerkers. Ga jij bij ons aan de slag, dan doorloop je daarom een opleidingstraject bestaande uit trainingen (intern/extern), coaching en/of training on the job. Zo leer je onze organisatie, jouw nieuwe functie en het sprinklervak van binnen en

buiten kennen. Verder kun je bij ons ook andere ambities waarmaken. Interne doorstroom wordt gestimuleerd en omdat wij een groeiende organisatie zijn, is er veel mogelijk.

Bedrijfsprofiel Aqua+ Sprinklersystemen

Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties. Wat is de succesformule is? Dat zijn vooral de ruim 200 medewerkers. De goede sfeer, hun kennis en ervaring, de manier waarop ze samenwerken en elkaar vertrouwen. En ja, de Twente roots spelen daarbij ook een rol. Ook volgen ze de technische ontwikkelingen op brandbeveiligheidsgebied op de voet. Als het even kan lopen ze daarmee in Nederland graag voorop.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aqua+. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Molenstraat 61 A
7471 CK GOOR
0547 286 000