Supply Chain Manager

Be - Allbrass Industrial is op zoek naar een Supply Chain Manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor de planning, de tijdige beschikbaarheid van de benodigde grondstoffen en goederen, de  uitvoering en controle van de efficiënte orderstroom voor de productie om een optimale leverbetrouwbaarheid tegen minimale kosten te verkrijgen.


Je draagt zorg voor een optimaal ingepland productie proces van de binnengekomen orders. Hierbij houd je rekening met de complexe productiecapaciteit, de productietijden, insteltijden en ( gewenste) levertijden. Je bent graag op de vloer en je teams stuur je zodanig aan dat de samenwerking onderling goed verloopt en kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen worden gehaald.


Je bewaakt de tijdige en correcte uitvoering / verwerking van productie orders, uitbesteed werk, calculaties en facturatie, waarbij er zowel sprake is van ‘make to order’ als van ‘make to stock’, zodat er op tijd geleverd wordt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste afstemming van het logistieke proces op de administratieve organisatie.


Je communiceert op open en effectieve wijze, als een spin in het web tussen de verschillende disciplines zoals productie, inkoop, engineering, controlling en de klant.


Je geeft leiding aan je team van collega’s van inkoop, planning, expeditie en magazijn. Als lid van het OT rapporteer je rechtstreeks aan de Site Manager.


Naast bovengenoemde taken, besteed je zelf ook een deel van je tijd aan het plannen van orders.

Functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van Logistiek of Bedrijfskunde is een pre.
 • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie.
 • Affiniteit met techniek
 • Ervaring met verbeterprojecten.
 • Kennis van het ERP systeem Microsoft Dynamics AX is een pre.
 • Gedreven om binnen de afgesproken tijd en kwaliteit resultaten te behalen.
 • Stevige, initiatiefrijke persoonlijkheid.
 • Analytisch en snel van begrip.
 • Pragmatisch, proactief en flexibel,
 • Een no-nonsense mentaliteit, stressbestendig,
 • Engels vereist, Duits is een pre.

Aanbod

Een interessante baan met volop ontwikkelmogelijkheden en eigen inbreng, in een internationaal georiënteerde organisatie die groeit. Voor de dagelijkse business heb je een grote mate van vrijheid in je handelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Be Allbrass Industrial. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie