Stage: Projectmanagement

Heb jij een grote mate van verantwoordelijkheid? Ben je organisatorisch goed onderlegd? Kan je jezelf proactief, flexibel en een doorpakker noemen en ben je daarnaast ook nog commercieel sterk? Dan is Alien Trick op zoek naar jou als Projectmanagement!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als aankomend projectmanager werk je binnen het projectmanagementteam samen met Front-end developers, designers, 3D designers en grafisch ontwerpers. Je ondersteunt de verantwoordelijke projectmanager bij het coördineren van alle fasen van een project. In deze dynamische functie ben je dan ook medeverantwoordelijk voor het starten, briefen, plannen, begeleiden en afronden van diverse projecten. En je draait je hand niet om voor de bijbehorende administratie. Daarnaast heb je contact met onder andere productiebureaus, drukwerkspecialisten, mediabureaus én met onze opdrachtgevers. Je werkt overigens veel voor internationale klanten, dus je talenkennis kun je goed gebruiken. Eén ding is zeker: de werkdagen zijn zeer dynamisch omdat de vragen van onze opdrachtgevers erg divers zijn. Dat maakt het werk zo leuk!


Functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau
 • Communicatief sterk en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer
 • Affiniteit met design en motion
 • Volhardend, energiek en professioneel
 • Beheersing van de Duitse en Franse taal zijn een pre

Aanbod

 • Een veelzijdige, uitdagende stage met jonge, enthousiaste collega's
 • Veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en eigen inbreng
 • Ruime mogelijkheid tot ontwikkeling
 • Een open en informele (lees: gezellige) werksfeer
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsprofiel Alientrick

Wij zijn een hecht team van enthousiaste en creatieve professionals die elke dag merken mooier, leuker en waardevoller maken. Kennisdeling binnen het team en met onze (inter)nationale klanten vinden wij belangrijk. We houden ervan om te inspireren, maar worden ook graag zelf geïnspireerd.


Balans tussen plezier en hard werken is erg belangrijk binnen ons bedrijf, vitaliteit is dan ook één van onze kernwaarden. Lunchen doen we daarom altijd samen, we trappen graag een balletje in de pauze en je kunt zelfs mee crossfitten. Daarnaast maken we graag tijd vrij voor sociale events zoals een gezellige vrimibo, barbecues, gamenights en nog veel meer activiteiten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Alien Trick. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Oosterveldsingel 51
7558 PJ HENGELO
074 - 7620 223