Assistent Filiaalleider

ALDI is op zoek naar een Assistent Filiaalleider voor de vestiging in Borculo.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-8-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Assistent Filiaalleider werk je niet van achter je bureau, maar werk je actief mee op de winkelvloer, zorg je voor optimale presentatie van de producten en coördineer je het werk van het team. Je hebt elke dag te maken met alle commerciële én financiële uitdagingen van jouw filiaal, waarvoor jij medeverantwoordelijkheid draagt. Je rapporteert aan de filiaalleider en bent de directe vervanger bij afwezigheid.

Kortom: jouw dag is goed als het filiaal er goed uit ziet, de collega’s met plezier hun werk uitvoeren, klanten met een glimlach de winkel verlaten en de resultaten worden behaald.

Functievereisten

Jij bent gewend om zelfstandig te werken en stroopt graag de mouwen op. Je geeft het goede voorbeeld en enthousiasmeert jouw collega’s. Verder:


 • beschik je over een minimaal MBO diploma niveau 3;
 • ben je ook beschikbaar in het weekend en feestdagen kunnen tot je werkdagen behoren.
 • ben je vaardig in de Nederlands en bij voorkeur ook de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • goed salaris 
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL) 
 • 24 vakantiedagen
 • op basis van de huidige CAO VGL (1 april 2017 tot en met 30 juni 2020) recht op 153 roostervrije uren op jaarbasis, gekoppeld aan een fulltime dienstverband
 • 8% vakantietoeslag
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve zorgverzekering 
 • moderne werkomstandigheden 

Bedrijfsprofiel Aldi

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de ALDI. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Lipperkerkstraat 75
7511CV ENSCHEDE
0544 474 800