Adviseur installatiegeluid en/of bouwakoestiek

Waar ligt jouw passie? Bij het produceren van rapporten of in het leveren van praktisch uitvoerbare adviezen waarmee je écht het verschil maakt? Bij Alcedo krijg je als adviseur installatiegeluid en/of bouwakoestiek de ruimte om intensief met je vak bezig te zijn. Om adviezen te bieden waarmee je het comfort van gebouwen samen met je opdrachtgever naar een hoger plan tilt.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-5-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De nieuwe adviseur installatiegeluid en/of bouwakoestiek helpt de opdrachtgevers om problemen op te lossen en comfortabele gebouwen op te leveren. Je onderzoekt, analyseert, maakt berekeningen, levert advies en biedt oplossingen waarmee je bijdraagt aan een prettig, duurzaam klimaat en goede akoestiek. Omdat je je projecten van begin tot eind in eigen hand hebt, heb je veel vrijheid, variatie en intensief contact met je klanten.

Functievereisten

Ze zoeken een aanpakker met een HBO of WO diploma in Bouwkunde, Bouwfysica of vergelijkbaar. Je hebt al eerder gewerkt in de wereld van bouwakoestiek en/of installatie en kunt niet wachten om je daar samen met je collega’s verder in te verdiepen. Omdat we het bij Alcedo mooi vinden om samen te pionieren, zoeken we een collega die, net als wij, niet bang is voor vernieuwing!

Aanbod

We zijn eind 2019 verhuisd naar ons nieuwe pand waar we alle ruimte hebben om met elkaar te sparren, samenwerken én spelen. We pakken stevig aan, maar we vinden het ook belangrijk om het leuk te hebben met elkaar. We vieren onze successen, gaan regelmatig met elkaar op stap en spelen tussen de middag lekker een potje pool, tafeltennis of airhockey, of lekker naar buiten. Naast fijne collega’s, de meest uitdagende projecten, een goed salaris en opvallend goede secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je bij Alcedo alle ruimte en vrijheid om het beste uit jezelf en elkaar te halen. Zo worden we samen elke dag een stukje beter.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Alcedo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ondernemersweg 3
7451 PK Holten
085-8229900