Werkvoorbereider Vastgoedbeheer

Ben jij een werkvoorbereider die organisatorisch sterk is en van veel afwisseling houdt? Wil jij je verdiepen in het onderhouden van vastgoedbeheer in de retailsector? Akor is op zoek naar een werkvoorbereider vastgoedbeheer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-2-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In de functie van werkvoorbereider vastgoedbeheer werk je aan veel verschillende kleine en grotere klussen voor onze opdrachtgevers, vooral in de retailsector in zowel binnen- als buitenland. De aanvragen komen via onze frontoffice binnen waarna jij er mee aan de slag gaat. Je stelt de aard en de omvang van de werkzaamheden vast en je stelt indien nodig een calculatie op. In veel voorkomende gevallen kunnen de werkzaamheden direct worden opgepakt. Je zorgt daarbij voor een goede werkvoorbereiding en werkadministratie. In overleg met de frontoffice zorg je ervoor dat de servicemonteurs worden ingepland en vervolgens is het aan jou om de uitvoering te begeleiden. Gedurende het proces coördineer jij alle werkzaamheden; zo zorg je voor een optimale afstemming van beschikbaarheid van materialen, medewerkers en andere benodigdheden.


Om bovenstaande werkzaamheden uit te kunnen voeren beschik je over goede organisatorische vaardigheden. Je weet veel verschillende klussen naast elkaar af te ronden en weet op een goede manier prioriteiten te stellen. Ook met jouw communicatieve vaardigheden zit het goed. Ook hierin weet je snel te schakelen tussen contact met de klant en met je collega’s op locatie. Je bent hierin een verbinder en spin in het web, maar bovenal creatief en een vastbijter tot het probleem is opgelost voor de klant. Daarnaast ben je bereid om ook in de 24-uurs-dienst je rol te vervullen.

Functievereisten

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde opleiding richting MBO/HBO Bouwkunde of soortgelijke richting.
  • Relevante werkervaring met soortgelijke klussen.
  • Je bent een teamplayer en zorgt voor een optimale samenwerking.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift.
  • Je beheerst de Engelse taal, in zowel woord als geschrift.

Aanbod

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing en training.
  • Je maakt onderdeel uit van een open, collegiaal en hecht team.
  • Werken binnen een groeiende organisatie die continu wil verbeteren.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra.

Bedrijfsprofiel AKOR Bouw B.V.

De AKOR-Groep is een groeiende organisatie in de bouwsector bestaande uit AKOR, Bouwbedrijf van der Spek en Aannemersbedrijf van den Berg. Onze bouwprojecten, in zowel binnen- en buitenland, richten zich op wonen, werken en winkelen. Geen standaardwerk, maar kwalitatief hoogwaardige projecten.


De afdeling vastgoedbeheer werkt centraal vanuit Rijssen voor de gehele AKOR-Groep. Dagelijks zijn wij op deze afdeling in de weer om klantvragen snel en effectief op te lossen. De afdeling kenmerkt zich door vele kleine klussen, veel afwisseling, onverwachte gebeurtenissen en daarmee veel dynamiek. Zowel overdag als soms ’s nachts.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Akor. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverdalseweg 134
7461 AH RIJSSEN
0548 - 515 615