Stage/Afstuderen: Bouwsector

Wil jij weten hoe professioneel bouwen in z’n werk gaat? En wil jij vanuit jouw discipline hier een bijdrage aan leveren? Dan zoekt AKOR Bouw jou! zij zijn doorlopend op zoek naar een stagiair!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-11-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw opdracht staat centraal, uiteraard in combinatie met de behoefte binnen AKOR.

Aanbod

AKOR is een unieke speler binnen de bouwsector. Bij ons draait het om lange-termijn-relaties met onze opdrachtgevers. Onze projecten, gericht op wonen, werken en winkelen, zijn niet standaard. Denk daarbij aan de transformatie van een Marechaussee- kazerne of de restauratie van een stadsboerderij. In zowel binnen- als buitenland.


Wij bieden voortdurend stage- en afstudeerplekken aan op verschillende afdelingen. Als student bouwkunde word je ingezet in een van onze bouwteams, bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider(s) en uitvoerder. Ook bieden wij mogelijkheden op de financiële administratie, op het gebied van personeel en organisatie of bij marketing.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van AKOR Bouw. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverdalseweg 134
7461 AH RIJSSEN
0548 - 515 615