Recruitment specialist

Ben jij een Recruitment specialist en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin jij echt het verschil kan maken? Lees dan snel verder, want dan is Adwise in Twente op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Recruitment specialist bij Adwise ben jij verantwoordelijk voor het vinden, enthousiasmeren en aannemen van nieuwe collega’s die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten.


Jij weet impact te maken door een sterk netwerk op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden om daarmee zowel de groei van zowel onze interne organisatie als de aanvragen voor inhouse services bij onze opdrachtgevers optimaal te faciliteren. Je werkt hierin nauw samen met met je Recruitment collega’s van WisePeople en Adwise.


Wat jij gaat doen

Om nu en in de toekomst snel te kunnen voorzien in zowel structurele als tijdelijke/flexibele instroom werk je actief aan onze freelance-, kandidaten- & talentpools. Je legt continu nieuwe contacten - en onderhoudt deze - met de verschillende doelgroepen, van schoolverlaters tot zeer ervaren digital professionals. Daarbij speelt Campus Recruitment een belangrijke rol in jouw functie.


Je bent verantwoordelijk voor het kandidatenbestand, de communicatie, procedures en workflows met behulp van ons Applicant Tracking System (ATS). Je bent sterk in het beheer, denkt en werkt actief mee aan continue procesverbetering en een optimale candidate journey (candidate experience).


Je bent steeds op zoek naar innovatieve oplossingen om onze organisatie positief te positioneren en in contact te komen met de verschillende doelgroepen. Jij bent de persoon die met jouw passie en enthousiasme kandidaten weet te enthousiasmeren, te motiveren en te werven. Deze interessante kandidaten ga jij (deels) begeleiden bij hun introductie binnen de organisatie en je draagt bij aan een goede onboarding.

Functievereisten

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.


Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.


Verder vragen we:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met recruitment en daarbij dus ook ervaring met de nieuwste en slimste (online) recruitment strategieën en middelen, waaronder recruitment marketing, campus recruitment en headhunting;
  • Je hebt ervaring met Applicant Tracking Systems (ATS) en recruitment tools;
  • Je hebt passie en enthousiasme en bent sterk in communicatie;
  • Je bent creatief, neemt initiatief (nieuwe ideeën) en je weet van aanpakken. Altijd doelgericht en met een plan;
  • Het is een pré wanneer je de digitale wereld (branchekennis) en bijbehorende functies kent. Het is mogelijk om deze kennis uit te breiden en/of op te doen door deel te nemen aan de trainingen van ons digital marketing traineeship.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD ALMELO
0546 - 80 74 80