Office Assistant

Wil jij ervoor zorgen dat ons hoofdkantoor in Almelo een geweldige plek is en blijft om te werken en te bezoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een Office Assistant! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij zorgt ervoor, samen met jouw collega Marita, Office- & Experience Manager, dat ons hoofdkantoor in Almelo een geweldige plek is om te werken en te bezoeken. Je bent de gangmaker van het hoofdkantoor en geeft onze medewerkers en bezoekers de ultieme Adwise beleving waarbij je ze op alle mogelijke manieren ontzorgt. Zowel op kantoor als telefonisch ben jij hét aanspreekpunt van onze organisatie.


Geen dag zal voor jou hetzelfde zijn. Je structureert alles wat op je afkomt op een perfecte manier en je weet je weg in de organisatie gemakkelijk te vinden. Je krijgt een zelfstandige functie waarin je alle ruimte hebt jezelf te ontwikkelen en om werkzaamheden naar je toe te trekken. Je neemt de verantwoordelijkheid wanneer je ziet dat er ruimte is voor verbetering, zowel groot als klein, en zoekt altijd naar manieren om de employee-, customer- en candidate experience binnen ons hoofdkantoor te verbeteren.


Binnen Adwise vieren we onze successen! Jij zet je organisatietalent in om, samen met team Office, events te organiseren zoals onze legendarische personeelsfeesten en wintersport. Ook zullen er bijeenkomsten plaats vinden zoals trainingen, klantevents en congressen waar we jouw talent zeker bij nodig hebben.


Wat betekent dat precies?

Samengevat bestaan je taken als Office Assistant uit:

 • Coördineren van alle praktische zaken op kantoor;
 • Ontvangen van klanten en relaties op vriendelijke en professionele wijze;
 • Verzorgen van relatiegeschenken en presentjes;
 • Ondersteunen en waar mogelijk ontzorgen van het managementteam en je collega’s;
 • Ondersteunen bij de organisatie van events;
 • Verdere algemene officetaken, zoals beheer van de algemene e-mailbox van Adwise en aannemen en afhandelen van inkomende telefoongesprekken.

Je bent verantwoordelijk voor de hele office-infrastructuur, waarbij je alle praktische zaken regelt en coördineert.

Functievereisten

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.


Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.


Ben jij te omschrijven als ondernemend, innovatief, klantgericht, stressbestendig, communicatief zeer sterk en een echte team player? Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje, want de juiste personality is de basis voor succes! Verder vragen we:


 • Minimaal enkele jaren ervaring als office assistant, managementassistent of een soortgelijke rol in hospitality. Je trekt graag verantwoordelijkheden naar je toe;
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bezit uitstekende organisatorische vaardigheden: jij bent in staat om meerdere telefoontjes, planningen, bezoekers en kantooractiviteiten met enthousiasme te beheren;
 • Je bent zelfverzekerd en actiegericht; je wacht niet op een opdracht om actie te ondernemen.

Het is een cliché, maar we benoemen het wel: je bent representatief en voelt je thuis in de creatieve en innovatieve werksfeer van Adwise; jouw persoonlijkheid past hier ook goed bij.

Aanbod

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.


Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD ALMELO
0546 - 80 74 80