Medewerker Projectadministratie

Als Medewerker Projectadministratie ben je dagelijks bezig met met meerdere projecten tegelijk bezig. Jij weet de planning tot in de puntjes te regelen en deze sluitend te krijgen; van het inboeken van projecten tot het inplannen van onze marketing specialisten. Je signaleert onder- en overcapaciteit en schakelt hier proactief over met performance managers en specialisten. Je weet de juiste oplossingen aan te dragen richting het klantteam en de operationeel manager bij mogelijke knelpunten in de planning op korte- en lange termijn.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Jouw taken bestaan uit:

 • Het delen van capaciteit van specialisten met performance managers (elke maandag voor 09:00 uur);
 • Het verwerken van Corporate uren in individuele planningen (chaptertijd, ziekte, feestdagen, verlof, interne meetings);
 • Wijzigingen in planningen doorvoeren op verzoek van specialisten of performance managers;
 • Indien overcapaciteit niet opgevuld wordt handel je conform het protocol overcapaciteit (concrete afspraken maken over hoe en waar tijd aan besteed wordt);
 • Je checkt minimaal 2x per week de forecast t.a.v. beschikbare capaciteit en zorgt dat dit waar nodig rechtgetrokken wordt.


Je rapporteert aan de operationeel manager over:

 • De overcapaciteit per discipline/subteam;
 • Mogelijk nog te realiseren omzet indien capaciteit declarabel opgevuld wordt;
 • Op welke manier overcapaciteit besteed wordt;
 • De ontbrekende bedragen in de forecast o.b.v. geplande capaciteit.

Functievereisten

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.


Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.


Verder vragen we:

 • HBO werk- en denkniveau, je beschikt over minimaal een afgeronde MBO4 opleiding;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met resource management;
 • Je bent proactief en een aanpakker;
 • Je bent positief kritisch en oplossingsgericht; jij ziet kansen en mogelijkheden en gaat er meteen mee aan de slag.

Aanbod

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.


Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD ALMELO
0546 - 80 74 80