Marketing & Sales Executive

Wil jij werken bij een groeiende internationale organisatie in een functie waarin je veel vrijheid hebt? Dan is deze functie van marketing & sales executive bij onze opdrachtgever een goede match. In deze functie heb je een ondersteunende rol in zowel online als offline marketing en help je de merken van de organisatie op de juiste manier te positioneren in verschillende internationale markten. Je hebt te maken met zowel distributeurs als eigen entiteiten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

How to make impact.

In deze rol ben je operationeel bezig, maar manage je ook veel projecten. Je bent de rechterhand van de Director Marketing & eCommerce en werkt onder andere samen met collega’s in Spanje en Amerika. Je faciliteert de distributeurs en helpt vanuit het centrale team met professionaliseren en centraliseren van de totale “marketing machine”.


“Organisaties groeien door de mensen die er werken en mensen groeien door de organisaties waar ze werken.”


What to do.

Je concrete werkzaamheden bestaan uit onder andere:

 • Brand marketing / brand building;
 • Internationale merken doorvertalen naar lokale relevantie;
 • Opstellen van POS programma (display materialen);
 • Doorvertalen van (digitale) campagnes;
 • Onderhouden van social media kanalen;
 • Ondersteunen van partners bij lokale social media kanalen;
 • Faciliteren van merken, distributeurs etc.;
 • Inrichting van PIM systeem voor distributie van content.

Functievereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Affiniteit met marketing en sales;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Het spreken en schrijven van Engels is een must;
 • Het spreken en schrijven van andere talen is een pré;
 • Pro-actieve houding en het tonen van eigen initiatief.

Aanbod

Een goed salaris (op basis van ervaring). Ons kantoor bevindt zich in een inspirerende zakelijk omgeving waarbij gezonde lunch faciliteiten aangeboden worden. Flexibel werken is mogelijk, ook vanuit huis en je krijgt de kans om te pionieren binnen een groeiend internationaal bedrijf. Daarbij vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk en dus bieden wij handvatten en ontwikkelingsmogelijkheden die passen bij jouw ambitie en skills.

Bedrijfsprofiel Adwise - Your Digital Brain

Binnen het inhouse team bij onze opdrachtgever werk je in een dynamische internationaal bedrijf met een uitgebreid merkportfolio in de gezondheids- en welzijnsindustrie. Met  diverse merken binnen de voedingssupplementen en beauty, is het een grote speler in de Amerikaanse markt. In 2020 is er besloten om de reeds bestaande Internationale business te professionaliseren en centraliseren vanuit het hoofdkantoor in Almelo, Nederland. Een team van professionals werkt aan het realiseren van omzetdoelstellingen en het positioneren van de diverse merken in nieuwe EMEA landen. Met de juiste visie en ondersteuning vanuit Amerika, veel enthousiasme en een uitgebreid merken- en productaanbod streeft het bedrijf af op een omzet van 100 miljoen euro in 2021.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD ALMELO
0546 - 80 74 80