Account Director E-commerce

Heb jij de ambitie, expertise, skills en ervaring om de e-commerce opdrachtgevers succesvol te laten zijn door middel van digital? Help uitdagende, bekende en internationale merken groeien als Account Director!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je bent primair sparringspartner op management- en directieniveau bij opdrachtgevers. Je inspireert, adviseert en challengt met maar één doel: groei. Samen met je team ben je de digitale hersenhelft van bekende merken en uitdagende opdrachtgevers, nationaal en internationaal. 


Je signaleert doelen, kansen, dilemma's en acteert als CDO/CMO van onze opdrachtgevers; je helpt de digitale strategie te bepalen en zorgt dat accounts groeien en versnellen in hun markt. Je vertelt opdrachtgevers waar kansen liggen, wat dilemma's zijn, wat problemen zijn en neemt hen aan de hand om deze op te lossen en groeikansen te benutten. Sterker nog, we lossen niet allen problemen of dilemma's op, we zorgen dat zij en hun businessmodel future proof zijn, dat we op disruptieve wijze concurrentievoordeel realiseren en hele markten veranderen.


Je neemt opdrachtgevers aan de hand mee. Je vertelt ze hoe ze digitaal kunnen groeien en versnellen. Je vertelt ze exact waar kansen liggen, wat (toekomstige) dilemma's zijn en wat risico's zijn voor het realiseren van business doelstellingen. En je vertelt ze hoe en wanneer we deze dilemma's/vraagstukken gaan beantwoorden, door de strategische roadmap uit te stippelen. Je weet exact wat in de markt speelt, wat bij concurrenten speelt, wat de potentie is in nieuwe markten, wat de toekomst brengt, wat trends en bedreigingen zijn in de markt. 


Je bent niet alleen de primaire strategische partner van opdrachtgevers, maar ook in de lead op het account algemeen. Dit betekent dat je continu de match maakt tussen de digitale strategie, ontwikkelingen, wensen, achterliggende vragen/problemen bij opdrachtgevers met alle expertise, services en products van Adwise. Jij overtreft verwachtingen door te weten wat jouw opdrachtgevers nodig hebben, nog voordat ze het zelf weten.

Functievereisten

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.


Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.


Verder vragen we:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in de digitale wereld;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie aan bureauzijde;
  • Brede kennis en expertise binnen het digitale domein 
  • Ervaring met integrale digitale oplossingen;
  • Commercieel volwassen in houding, skills, gedrag en representativiteit;
  • Denkt en acteert in het belang van onze opdrachtgevers en streeft naar een geweldige customer experience;
  • Absolute passie en drive. Nieuwsgierig, wilt op de hoogte zijn van de laatste kennis.

Bedrijfsprofiel Adwise - Your Digital Brain

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.


Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD ALMELO
0546 - 80 74 80