Customer Service Medewerker Duitsland

ACtronics zoekt een enthousiaste, dienstverlenende en commerciële medewerker Customer service om ons Duitse team te komen versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
19-11-2021
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Vind jij het leuk om een klant, in de breedste zin van het woord, verder te helpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo bied je ondersteuning aan garage- en dealerbedrijven in Duitsland.


Je helpt de klant in 3 algemene categorieën.

  1. Het ondersteunen van de klant bij het aanvragen van een revisie en het toesturen van de benodigde onderdelen;
  2. De klant voorzien van technische informatie;
  3. Beantwoorden van revisie (order)status vragen, waaronder actuele status verzoeken, offerte/factureringsvragen, claims/klachten en overige proces gerelateerde zaken.


Je bent werkzaam in een team van 15 Customer Service medewerkers van diverse nationaliteiten, waarbij je de spilfiguur bent tussen onze klant en afdelingen binnen ons bedrijf. Je treedt daadwerkelijk face-to-face in contact met de klanten door de van toepassing zijnde Duitse beurzen te bezoeken. Hierbij verwachten we dat je het bedrijf vertegenwoordigd en actief contact met de klant zoekt.


Het betreft een uitdagende, afwisselende en fulltime functie met uitzicht op een vast contract.

Functievereisten

  • Duitse taal als ‘moedertaal’
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en daarnaast de Engelse taal is een pré
  • Zelfstandig, proactief, gedreven en accuraat
  • Goede omgang met de PC
  • Commerciële denkwijze
  • Minimaal Mbo-opleiding


Tot de functie behoort het te woord staan van Duitse klanten, facturatie, transportbeheer, nazorg en internet verkoop. Benodigde Automotive- en commerciële kennis kan intern worden aangeleerd. Het hebben van (auto)technische kennis is echter een pre.


Aanbod

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën, initiatieven én ondernemerschap. Dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer.


Verder kun je rekenen op een uitstekend salaris, reiskostenvergoeding, goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, pensioenfonds PME, 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ACtronics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornerbroeksestraat 459F
7609 PK ALMELO
0546 660 410