Medewerker voorraadbeheer en uitgifte

ACtronics zoekt een enthousiaste medewerker voorraadbeheer en uitgifte om het team te versterken! Word jij onderdeel van het ACtronics Team, een jonge dynamische onderneming die binnen de automotive industrie de lijnen uitzet op het gebied van elektronica revisie? Wil je een bijdrage leveren aan de circulaire economie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
28-1-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als medewerker voorraadbeheer en uitgifte ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de benodigde voorraad in het magazijn en draagt zorg voor een optimale grijpvoorraad. Je registreert de uitgiften en de huidige voorraad. Je onderhoudt contact met de leveranciers. Je onderhoudt de opslag van materialen en middelen en keuring van ontvangen goederen en middelen. Je verzorgt een correcte administratie van de goederenstroom.


Je hebt contact met collega’s van de afdeling Revisie en afd. Logistiek.


Functievereisten

  • Je hebt een Mbo-opleiding niveau 2 of 3 met kennis van logistiek.
  • Je hebt administratieve ervaring op het gebied van voorraadbeheer en/of werkvoorbereiding;
  • Je werkt accuraat en klantgericht;
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed zelfstandig werken;
  • Je beschikt over Affiniteit met de automotive industrie; ervaring in de automotive industrie is een pré.


Voldoe je niet helemaal aan de harde eisen en/of pré’s, schroom dan niet om toch contact op te nemen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Aanbod

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen initiatief, aandragen van verbeterpunten en oplossingen. ACtronics is een bedrijf dat internationaal georiënteerd is en staat voor de levering van de beste gereviseerde elektronische componenten in de mobiliteitsbranche. Dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer.


Verder kun je rekenen op een uitstekend salaris, reiskostenvergoeding, goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, pensioenfonds PME, 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ACtronics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornerbroeksestraat 459F
7609 PK ALMELO
0546 660 410