Robot / PLC Engineer

Ben jij op zoek naar de plek waar je de grootste uitdagingen kunt aangaan binnen het vakgebied van industriële automatisering?


Liefst in een professionele werkomgeving waar collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen?


Een plek waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen, maar ook inhoudelijke opleidingen kunt volgen? 101 Industriële Automatisering is op zoek naar een Robot / PLC Engineer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-5-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen het team van software engineers ben je als teamlid onder andere verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren, verbeteren en vernieuwen van industriële software. Je doet dit vanaf onze thuisbasis en bij de klanten op locatie. 101 Industriële Automatisering loopt voorop in de implementatie van nieuwe technologieën. Wij werken slimmer, sneller en solide op de vakgebieden product handling, processing en robotica. Om dit te kunnen leveren is jouw ontwikkeling belangrijk-zowel op technisch als persoonlijk vlak. Hiervoor wordt veel ruimte geboden. Er is een platform om jouw hoogstaande kennis te delen met anderen via het 101 kenniscentrum. Hét centrum voor industriële automatisering, waar innovaties, kennis en het laatste nieuws gedeeld worden.

Functievereisten

Onze teamleden zijn ervaren software engineers. Bij 101 Industriële Automatisering is en voelt iedereen zich betrokken bij de klant, neem je zelf initiatief en ben je een gedreven teamspeler.


Jij hebt…

 • Minimaal 5 jaar ervaring in het werkgebied industriële automatisering
 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van Siemens, Allen Bradley en FANUC is een pré
 • Een flexibele , proactieve houding en je bent ondernemend en communicatief vaardig
 • Bereidheid tot het uitvoeren van werkzaamheden bij klanten


En voor wie het leuk vindt, hebben we af en toe uitdagende opdrachten in het buitenland

Aanbod

 • Een uitstekend salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Studiebudget
 • Informele werksfeer

Bedrijfsprofiel 101 Industriële automatisering

101 BIEDT HIGH-END KENNIS & MAATWERK VOOR INDUSTRIËLE AUTOMATISERING


Efficiënte en effectieve oplossingen voor constante kwaliteit, hogere output en minder kosten.


 • In de vierde industriële revolutie zijn ICT, robotica, en industriële automatiseringtransparant en (bijna) volledig met elkaar verweven.
 • Door het toevoegen van creativiteit aan techniek en methodieken, realiseert 101 baanbrekende verbeteringen en innovaties.


De mensen van 101 maken het verschil door creatieve kracht te combineren met kennis.


Wij geloven in vrijheid, creativiteit en zelfsturing. Onze organisatie wordt gevormd door professionals die prettig samenwerken met professionele opdrachtgevers, en die zelf invulling kunnen geven aan hun opdracht en de aanpak. Hierbij gebruiken wij bewezen methoden, soms is dat met de conventionele aanpak en andere keren is dat door toepassingen van de nieuwste technieken.


Wij leveren een passende oplossing, die werkt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van 101 Industriële Automatisering. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 1a-2
7609 RG Almelo
0546-745646