single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

Week van Zorg en Welzijn 2018

Ook deze week openen weer verschillende Twentse zorg- en welzijnsorganisaties de deuren tijdens de week van De Week van Zorg en Welzijn. Ook bij onze partners Aveleijn, CarintReggeland, TriviumMeulenbeltZorg, ZGT en het MST kun jij een kijkje achter de schermen nemen. 

Ontmoet Aveleijn
Aveleijn organiseert verschillende activiteiten en nodigt jou uit om een kijkje te nemen bij de Twentse locaties. Rondleidingen, workshops, een informatiemarkt en pannenkoeken bakken met cliënten. Bekijk hier het complete overzicht

CarintReggeland
Wil jij duofietsen, geïnformeerd worden over personenalarmering of een spelletje spelen op de braintrainer? Kom deze week naar een van de locaties van Carintreggeland en ervaar hoe het gaat in een verpleeghuis. Daarnaast kun je zien welke waardevolle aanvulling een dagvoorziening kan bieden voor thuiswonende ouderen. Lees hier meer over de verschillende activiteiten in Twente.

TriviumMeulenbeltZorg
Op zaterdag 17 maart openen een aantal locaties van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) hun deuren voor buren, (nieuwe) bewoners/cliënten, familie en andere belangstellenden. Tijdens deze Open Dag kunnen bezoekers de ‘persoonlijke zorg’ van TMZ in de praktijk ervaren. Er worden rondleidingen gegeven, bezoekers kunnen meer te weten komen over vrijwilligerswerk en kan er kennis worden gemaakt met de wijkteams van TMZ. De deelnemende locaties hebben elk een eigen programma opgesteld voor deze dag. Bekijk hier het overzicht met alle deelnemende locaties en bijbehorende activiteiten.

TMZ

Over de campagneweek van Zorg en Welzijn
De Week van Zorg en Welzijn wordt georganiseerd door de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn die samenwerken in Stichting RegioPlus. De Week van Zorg en Welzijn heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en jongeren te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector.