single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

Saxion Challenge Day 2017

003-1702 Narrowcasting

Op vrijdag 24 maart 2017 vindt de tweede editie van de Saxion Challenge Day plaats voor jullie als studenten van Saxion Hogescholen, Windesheim Zwolle en de Universiteit Twente. Een initiatief om studenten en bedrijven dichter bij elkaar te brengen, waarbij een internationale focus centraal staat.

Doe mee aan de Saxion Challenge Day en win € 500,-
In multidisciplinaire teams van 4 tot 5 studenten buigen jullie je op deze dag over uitdagende cases uit het bedrijfsleven en krijg je de kans om jouw oplossingen en ideeën aan te bieden. Tijdens deze dag is een team van succesvolle ondernemers en docenten aanwezig om hun kennis en ervaring met jou te delen. Aan het einde van de dag worden alle oplossingen gepitcht aan een onafhankelijke jury, waarbij het winnende team 500 euro ontvangt!

Cases
Tijdens de Saxion Challenge Day wordt gewerkt aan vraagstukken van onder andere de bedrijven Event Creators, Kobato en Mobility4Zero.

De jury
De jury is samengesteld uit juryvoorzitter Sander Karnebeek (beleidsontwikkelaar Economie bij de Provincie Overijssel), Freerk Faber (directeur WTC), Bas Oude Luttikhuis (directeur Dealerdirect), Yvonne Overmaat (directeur Nederland & Vlaanderen Yalp) en Renan Machado Cardoso (sr. Marketing analist Eaton).

Ben jij een student van Saxion Hogescholen, Universiteit Twente of Windesheim Zwolle? Meld je dan nu snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! Aanmelden kan tot zaterdag 18 maart 2017.

De Saxion Challenge Day wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en verschillende partnerorganisaties van Saxion.
Deze dag zal plaats vinden bij het World Trade Center Twente. Lees hier alvast meer over de Saxion Challenge Day 2017.