single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

Open coffee Agenda voor Twente

Schermafbeelding 2017-09-08 om 08.14.31

Hoe kun jij bijdragen aan een sterk en innovatief Twente? Kom vandaag om 10.30 uur of 13.30 uur naar onze Open Coffee sessie op D’RAN 17, hét festival voor democratie, dialoog en durf in Enschede. Daar is volop ruimte om jouw ideeën of initiatieven voor de Agenda voor Twente te delen en te bespreken. Daarnaast horen we graag of jij meer wilt weten over het doel en het waarom van de Agenda voor Twente.

Agenda voor Twente: samen investeren in de toekomst #techniek #bereikbaarheid #vestigingsklimaat #talent #arbeidsmarkt #duurzaamheid #circulaireeconomie.

Je bent van harte uitgenodigd om tijdens D’RAN 17 deel te nemen aan één van onze Open Coffee sessies. Daar kun je als inwoner, ondernemer, ZZP-er of professional praten over innovatieve ideeën, initiatieven en projecten voor de toekomst van Twente. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, kennis- en onderwijsinstellingen en de overheid schuiven aan om mee te denken over jouw nieuwe initiatief of project. Misschien is het wel geschikt is voor het uitvoeringsprogramma 2018 van de Agenda voor Twente.

De Twentse gemeenten hebben samen met de Twente Board en partners de nieuwe Agenda voor Twente vormgegeven. Met deze Agenda zetten zij de komende vijf jaar in op het versterken van het technologisch cluster, de arbeidsmarkt, de bereikbaarheid en het vestigingsklimaat van een innovatief en duurzaam Twente. De Agenda wordt gevuld met kansrijke, regionale en aanvullende projecten en initiatieven die in 2018 van start kunnen.

Wanneer: 8 september 10.30 – 12.00 uur en 13.30 – 15.00 uur
Waar: Roombeek Enschede, Het Rozendaal 11, 7523 XG Enschede
Aanmelden: Vrije inloop

Bron: D’ran Festival 17