single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

Netwerklunch Dutch Game Garden Twente

Woensdag 21 februari organiseert Dutch Game Garden Twente een netwerklunch voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het programma van Dutch Game Garden Twente. Een lunch voor creatieve professionals, docenten, projectleiders, toekomstige stagiairs, studenten en potentiële klanten om efficient te netwerken.

De netwerklunch begint om 12.00 uur met een korte introductie van Dutch Game Garden, gevolgd door een een aantal korte pitches (2-3 zinnen), waar u uzelf en uw ideeën kunt presenteren aan de aanwezigen. Daarnaast presenteren zowel studenten als professionals nieuwe veelbelovende games.

Opmerking: vanwege een beperkt aantal beschikbare plaatsen dient u zich vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar: niels@dutchgamegarden.nl.

Ben je een student? Laat ons weten welk programma je bezoekt, welke school, welk jaar en waarom jij de netwerklunch wilt bezoeken. We hebben elke maand een beperkt aantal plaatsen voor studenten en zullen een selectie maken op basis van uw informatie.

Kun je toch niet aanwezig zijn bij de netwerklunch, maar wil je wel op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail en wij houden jou op de hoogte!

Wanneer: woensdag 21 februari van 12.00 tot 13.30 uur
Waar: Brouwerijstraat 1, 7523 XC Enschede (The cee spot)
Wat: netwerken, games, nieuws, lunch

Kom een ​​broodje eten, speel de spellen en ontmoet nieuwe mensen!