single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

De week van….

Solar Team Twente

Het Solar Team Twente staat midden in een avontuurlijk jaar vol nieuwe uitdagingen! In oktober moet het team klaar zijn voor dé race van het jaar ‘The World Solar Challenge 2017‘ in Australië, waar zij strijden voor de eerste plek.

Met een team van 20 gepassioneerde topstudenten, met hart voor innovatie, techniek en duurzaamheid, wordt dagelijks gewerkt aan de snelste en duurzaamste zonneauto ter wereld. In samenwerking met verschillende Twentse bedrijven worden er innovatieve technologieën ontwikkeld die onderdeel zijn van de Twentse zonneauto.

In de week van….
….neemt het Solar Team Twente jou mee met de dagelijkse werkzaamheden van de teamleden. Zij laten jou zien welke voorbereidingen getroffen moeten worden om uiteindelijk in Australië als eerst over de eindstreep te rijden met de Twentse zonneauto.

Ben jij nieuwsgierig naar de week van…. het Solar Team Twente? Lees hier de blogs van o.a. Jeroen Minnema, de aerodynamicys binnen het Solar Team Twente, die jou meeneemt naar het grootste beursevent op het gebied van infrastructuur en innovatie. En Mayke Been laat jou zien welke communicatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden om voor het Solar Team Twente publiciteit te generen.