single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

Challenge Day 2018

Studenten opgelet! Vrijdag 16 maart 2018 vindt de derde editie van de Challenge Day plaats. Een dag vol inspiratie en creativiteit die toegepast kan worden in uitdagende cases uit het bedrijfsleven.

Doe mee aan de Challenge Day en win € 1.000,-
Werk een dag lang in multidisciplinaire teams aan uitdagende cases uit het bedrijfsleven en krijg de kans om jouw oplossingen en ideeën aan te bieden. Aan het einde van de dag mag je jouw ideeën pitchen aan de jury, waarbij het winnende team € 1.000,- ontvangt! Daarnaast is er de gelegenheid om te netwerken en vooral plezier te maken tijdens deze inspirerende dag.

Twentse topbedrijven
Tijdens de Challenge Day wordt gewerkt aan cases van de verschillende Twentse topbedrijven: Mobility4Zero, Proptechpodium, Dealerdirect, Zolemba, Mochadocs, Hoppmann en GloBld.

De jury
De jury is samengesteld uit juryvoorzitter Freerk Faber (Directeur World Trade Center Twente), Renan Machado Cardoso (Senior Marketing Analyst Eaton’s Customer Experience Management Department for the EMEA Region), Ellen Kuipers (Brand Manager Twente Branding) en Cor de Best (Directeur Van Lente Systeemintegratie B.V.).

Ben jij een student van Saxion, Universiteit Twente of Windesheim Zwolle? Meld je dan nu snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! Bekijk hier de voorwaarden van deelname.

De Challenge Day wordt mede mogelijk gemaakt door Go4Export, Saxion, Windesheim Zwolle, Universiteit Twente en de verschillende partnerorganisaties van Saxion.

Deze dag zal plaats vinden in de Spinnerij in Enschede. Lees hier alvast meer over de Challenge Day 2018.