single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

Blockchain Technology Meetup Twente

Blockchain Technologie is vandaag de dag een populaire zoekterm op het web. Ook zien we dit onderwerp steeds vaker in het nieuws en wordt erover gesproken in televisieprogramma’s. Blijkbaar willen we of moeten we er wat mee, maar wat is het eigenlijk precies en hoe kunnen we het inzetten? Bij de Meetup van Novel-T hoor je het!

Programma
Donderdag 23 augustus 2018 vindt weer een nieuwe meetup plaats in de reeks Blockchain Technology Meetup Twente. Tijdens de meetup adresseren we samen de potentiële impact van Blockchain Technology in verschillende businesses, verticals en horizontals. Het programma bestaat uit een keynote, groepsdiscussies en een borrel. Er zal ruim gelegenheid zijn tot discussies, zowel plenair als in ronde tafels.

What’s in it for me?
Waarom je de Blockchain Technology Meetup Twente niet mag missen:

– Aanwezigheid van blockchain-experts
– Kennisdeling
– Twentse Blockchain community
– Ontdek de potentiële impact van Blockchain
– Breid je netwerk specifiek uit
– Support van Novel-T

Aanmelden
Ben jij geïnteresseerd in blockchain en wil je naar de Meetup? Meld je dan gratis aan via de Meetup pagina en bekijk wie er nog meer gaan!

Datum en tijd
Iedere laatste donderdag van de maand, inloop vanaf 15:45, start meetup 16:00, start netwerkborrel 18:00

Locatie
The Gallery, Hengelosestraat 500, 7521 AN Enschede (binnen dit bedrijfsverzamelgebouw zitten we in de Erlenmeyer, dit wordt aangegeven bij binnenkomst door de hoofdingang).