single.php

Categorieën

Doelgroep
Thema's
Verborgen Twenty Twente categorie
Naar thema overzicht

9 juli: pizza-avond ‘Onbemande Vracht’

Op maandag 9 juli van 17.00 tot 18.30 uur organiseert Space53 een informele discussiebijeenkomst. Hans Heerkens trapt af met een korte presentatie, waarna je met elkaar van ideeën kunt wisselen over het onderwerp ‘onbemande vracht’. Wat is de verwachte levenscyclus van onbemande vrachtvliegtuigen? Worden zij slachtoffer van hun eigen succes? En wat is de rol van overheid en industrie in deze baanbrekende nieuwe vorm van logistiek? Hans neemt jou mee in de wereld van onbemande vracht en bespreekt deze en andere vragen. Dit kan niet op een lege maag, dus de pizza’s staan voor je klaar. Let op: de pizza-avond zal plaatsvinden bij Novel-T in The Gallery.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus we hanteren de principes: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ en ‘vol=vol’. Neem gerust een geïnteresseerde collega of kennis mee, maar geef via wouter@space53.eu even door met wie je komt en of je bepaalde pizza’s of toppings niet lust of mag.

Onbemande vracht is één van de vier speerpunten van Space53. Hans is assistent professor aan de Universiteit Twente en voorzitter van het Platform for Unmanned Cargo Aircraft (PUCA).

De discussieavond ‘Onbemande Vracht’ met pizza zal plaatsvinden bij Novel-T, The Gallery, Hengelosestraat 500, 7522 AN Enschede op maandag 9 juli, 17.00 – 18.30 uur.