Vacature | Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Wie ben jij?
Ben jij scholier of student en op zoek naar een leerzame en leuke stage vanaf februari 2023? Voel jij je betrokken bij Twente als regio? Vind jij het een uitdaging om te werken aan het positioneren van Twente, als toonaangevende groene technologische topregio? Maak dan snel kennis met de uitvoeringsorganisatie van Twente Board!

Wat hebben wij jou te bieden?

✓  Een leuk en gemotiveerd team
✓  Stagevergoeding
✓  Afwisselende taken en verantwoordelijkheden
✓   Uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer 
✓   Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
✓   Maandelijkse borrel en ieder kwartaal een teamuitje

Wat verwachten we van jou?

✓   Je bent leergierig, enthousiast en kan zelfstandig werken
✓   Je volgt een MBO niveau 4 opleiding
✓   Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
✓   Handig bent met het werken in verschillende software en computerprogramma’s (Photoshop is een pré)
✓   Affiniteit hebt met (online) marketing (dit is zeker een grote plus)
✓   Je vindt het leuk om in een jonge en dynamische omgeving te werken
✓   Een ambassadeur wilt zijn voor Twente

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

09:00 Je komt binnen in het Twentehuis dat in hartje Enschede ligt. Je pakt een kop koffie en begint de dag met de team meeting. Tijdens deze meeting komen verschillende onderwerpen aan bod en worden ideeën uitgewisseld! 

10:00 Na de meeting start je met je werkzaamheden en houd je je bezig met het invoeren van vacatures en het actualiseren van de vacaturebank op Twente.com middels een CRM-systeem. Je bent het aanspreekpunt van de partners en je houdt de mailbox goed bij.

12:00 Tijd voor de lunch! Je loopt naar de kantine en haalt een vers broodje met soep. Bij de lunchtafel is het al druk want alle collega’s zijn aangeschoven. Ze kletsen gezellig na over het weekend. Degene die nog even een wandeling willen maken gaan nog snel even de stad in!

13:00 De Content Marketeer vraagt je te hulp en vraagt of je een aantal Social Media berichten wil schrijven voor de diverse kanalen. Je gaat op zoek naar interessante nieuwsitems, events en bijeenkomsten om dit naar voren te brengen! 

15:00 De Sociale Media berichten heb je ingepland. Je gaat aan de slag met een artikel dat op de website moet worden geplaatst en koppelt dit gelijk aan de mailing die er 2 dagen later uit moet. 

17:00 De dag vliegt voorbij en het is alweer tijd om af te ronden en naar huis te gaan. Tijd voor ontspanning en tot morgen.

Als je bij ons stage loopt, dan kom je te werken in het rode hart van Twente. Je komt veel in contact met Twentse bedrijven, talenten en andere professionals. Je leert alles over de innovaties en technologieën die de bedrijven in Twente met zich meebrengen. Maar misschien kom je ook alvast in contact met jouw toekomstige werkgever. Dat zou mooi zijn toch?!

Onze organisatie
Twente Board is een unieke samenwerking tussen Ondernemers, Onderwijsinstellingen en Overheid. Samen hebben we één belang en dat is het versterken van de economie in Twente. Dit doen we door mee te denken en te investeren in kansrijke en innovatieve projecten. Ons uiteindelijke doel is een groene technologische topregio waar het goed, wonen, werken en leven is. Oftewel, samen streven we naar het Bruto Twents Geluk!

Ons aanbod
  Een leuk en gemotiveerd team
  Stagevergoeding
  Afwisselende taken en verantwoordelijkheden
  Uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer 
  Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
  Maandelijkse borrel en ieder kwartaal een teamuitje

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Dan ontvang ik graag je motivatie en CV en hopelijk spreken wij elkaar snel. Contactpersoon: Ingrid Kosters | i.kosters@twenteboard.nl | Tel. 06-22278312

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?
Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van de Twente Board.

Ontdek hier alles over de Twente Board

Ontmoet de Boardleden

De Twente Board is een triplehelix-samenwerking tussen de overheid, het onderwijs en ondernemers in Twente en staat voor het versterken van de brede economie in Twente.

Bekijk de strategie van de Twente Board

Twente Board heeft een strategieplan ontwikkeld voor het benutten van (actuele) economische kansen: Strategie 2020 – 2025. Hierin staan het behoud en de versterking van bedrijvigheid, de werkgelegenheid en het verdienvermogen van Twente centraal. 

Bezoek de socials van Twente Board!