Vacature | Secretaresse

Wie ben jij?
Is ontzorgen jouw middle name? Ben jij die fijne, vriendelijke en behulpzame collega; eentje die flexibel is en meerdere ballen omhoog houdt, die overzicht heeft en die volledig in dienst staat van het team? En zorg jij ervoor dat iedereen met een lach en een fijn gevoel ontvangen wordt op kantoor? Ben jij naar wie wij op zoek zijn? Wacht dan niet te lang en solliciteer!​

Wat krijg jij?

  Passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  Pensioenopbouw
  Eindejaarsuitkering
  Enthousiaste collega’s, gezellige uitjes en teamdagen


Wat is vereist?
✓  MBO werk- en denkniveau;
✓  Beschikbaar voor 24 uur
✓  Aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare rol
✓  Goede beheersing van de Nederlandse taal
✓  MS Office pakket

Wat ga je doen?
Voor ons managementteam -bestaande uit 5 personen- ben jij het eerste aanspreekpunt. Je beheert hun agenda’s en ontzorgt ze waar mogelijk in hun dagelijkse werkzaamheden. Je ontvangt de gasten, regelt de facilitaire zaken rondom het kantoor en verzorgt de vergaderingen.

Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen op kantoor fijn z’n werk kan doen. Jij regelt de rest. En is er een jubileum of een ander bijzonder event? Dat staat bij jou natuurlijk al in de agenda en daarvoor heb jij al wat geregeld. Je bent het visitekaartje van de organisatie.

Onze organisatie
Twente Board is een unieke triple-helix samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en de overheid in Twente. Samen bepalen we de koers om de sterke economische en concurrerende positie van Twente te versterken. Wij verbinden onderwijs, organisaties, bedrijven en talenten om innovaties te versnellen. Door (internationale) promotie laten we de wereld zien hoe bijzonder Twente is. De Twente Board is dé cockpit van Twente.

Ons aanbod
Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. Twente Board heeft een platte organisatiestructuur waardoor je op jouw manier kunt bijdragen aan de ontwikkeling van deze regio. We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Dan ontvang ik graag je motivatie en CV en hopelijk spreken wij elkaar snel. Contactpersoon: Ingrid Kosters | i.kosters@twenteboard.nl | Tel. 06-22278312

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?
Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van de Twente Board.

Ontdek hier alles over de Twente Board

Ontmoet de Boardleden

De Twente Board is een triplehelix-samenwerking tussen de overheid, het onderwijs en ondernemers in Twente en staat voor het versterken van de brede economie in Twente.

Bekijk de strategie van de Twente Board

Twente Board heeft een strategieplan ontwikkeld voor het benutten van (actuele) economische kansen: Strategie 2020 – 2025. Hierin staan het behoud en de versterking van bedrijvigheid, de werkgelegenheid en het verdienvermogen van Twente centraal. 

Bezoek de socials van Twente Board!