Wij zijn op zoek naar een projectdeveloper Circulariteit & Duurzaamheid

Gaat jouw hart sneller kloppen van circulariteit en duurzaamheid? Zie jij kansen voor bijvoorbeeld kringlooplandbouw, water en droogte en circulair textiel? Kan jij bedrijven, instellingen en talenten stimuleren om hiermee aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Twente Board is een unieke samenwerking tussen Ondernemers, Onderwijsinstellingen en Overheid. Samen hebben we één belang en dat is het versterken van de economie in Twente. Dit doen we door mee te denken en te investeren in kansrijke en innovatieve projecten.  Ons uiteindelijke doel is een groene technologische  topregio waar het goed, wonen, werken en leven is. Oftewel, samen streven we naar het Bruto Twents Geluk!

Wat ga je doen?

  • Organiseren van nieuwe projecten en programma's door gesprekken met stakeholders,
  • Uitvoering van ecosysteemanalyses en het samenbrengen van
  • (markt-)partijen, inclusief mogelijkheden voor publieke én private financiering;
  • Aanjagen en door-ontwikkelen van lopende projecten en het geven van terugkoppeling over behaalde resultaten en stand van zaken;
  • Schrijven van business cases om haalbaarheid van voorstellen te toetsen en nieuwe ideeën naar voren te brengen voor het realiseren van doelen in lijn met de strategische agenda;
  • Je stimuleert bedrijven, instellingen en talenten voor het leveren van toegevoegde waarde aan het programma en het verwerven van (nieuwe) investeringen;


Ons aanbod
Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. We bieden je een gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren. Deze functie wordt aangeboden voor 32 - 38 uur per week en gewaardeerd in schaal 11 (conform CAO van de Universiteit Twente). Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, flexibele werktijden, pensioenopbouw en eindejaarsuitkering,  opleidingsmogelijkheden, laptop van de zaak en telefoonvergoeding. En natuurlijk krijg je enthousiaste collega’s en gezellige uitjes.

Jij hebt:
Minimaal HBO+ werk- en denkniveau;
Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen;
Pro-actief en ondernemend in het signaleren van kansen voor programmaontwikkeling;
Innovatief;
Resultaatgericht;
Gezonde dosis enthousiasme, overtuigingkracht en een gunfactor;
Omgevingsbewust en gevoel voor verhoudingen;
Communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar werkenbij@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en de functie dan kun je contact opnemen met Charles Nijssen (programmaleider) via 06-31917384 of per mail c.nijssen@twenteboard.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?
Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van de Twente Board.

Ontdek hier alles over de Twente Board

Ontmoet de Boardleden

De Twente Board is een triplehelix-samenwerking tussen de overheid, het onderwijs en ondernemers in Twente en staat voor het versterken van de brede economie in Twente.

Bekijk de strategie van de Twente Board

Twente Board heeft een strategieplan ontwikkeld voor het benutten van (actuele) economische kansen: Strategie 2020 – 2025. Hierin staan het behoud en de versterking van bedrijvigheid, de werkgelegenheid en het verdienvermogen van Twente centraal. 

Bezoek de socials van Twente Board!