Programmamanager Sterk Twents Bedrijfsleven

Wil jij werken aan dé economisch en maatschappelijk relevante thema's voor Twente? Wil je het bedrijfsleven intensiever verbinden met kennisinstellingen en overheden? Spreek je de juiste taal om het bedrijfsleven te ondersteunen voor het verhogen van haar toekomstbestendigheid? Dat is namelijk precies wat de Twente Board doet. Met als doel de regio duurzaam en economisch te laten groeien met nieuwe bedrijven, organisaties en internationale talenten. Maak jij het verschil voor jezelf én voor Twente? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Twente Board is een unieke samenwerking tussen Ondernemers, Onderwijsinstellingen en Overheid. Samen hebben we één belang en dat is het versterken van de economie in Twente. Dit doen we door mee te denken en te investeren in kansrijke en innovatieve projecten.  Ons uiteindelijke doel is een groene technologische  topregio waar het goed, wonen, werken en leven is. Oftewel, samen streven we naar het Bruto Twents Geluk!

Wat ga je doen?

  • Je werkt nauw samen met je collega’s van de programma’s Talent, en Innovatie & Techniek.
  • Je bent een echte netwerker en onderhoudt relaties met innovatieadviseurs, MKB adviseurs en accountmanagers van onze strategische partners zoals NovelT, OostNL en de Twentse kennisinstellingen en gemeenten.
  • Samen met onze partners zet je je in voor het behouden en versterken van de concurrentiepositie van ondernemers en bedrijven in Twente.
  • Samen met Ondernemend Twente ontwikkel je kaders op basis van behoeftes van het bedrijfsleven, om vervolgens strategische partners initiatieven te laten ontwikkelen en uitvoeren.
  • Je monitort lopende projecten en initiatieven en bouwt deze waar mogelijk verder uit.
  • Je verkent de kansen voor aanvullende financieringsmogelijkheden voor breed MKB vanuit het Rijk en Europa en verbindt deze kansen met onze programma’s en projecten.


Ons aanbod
Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. We bieden je een gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren. Deze functie wordt aangeboden voor 32 - 38 uur per week en gewaardeerd in schaal 12 (conform CAO van de Universiteit Twente). Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, flexibele werktijden, pensioenopbouw en eindejaarsuitkering,  opleidingsmogelijkheden, laptop van de zaak en telefoonvergoeding. En natuurlijk krijg je enthousiaste collega’s en gezellige uitjes.

Jij hebt:
Minimaal HBO+ werk- en denkniveau;
Werkervaring in een soortgelijke zelfstandige functie;
Bekendheid met en werken voor het Twents bedrijfsleven;
Pro-actief en ondernemend in het signaleren van ontwikkelingen;
Gezonde dosis enthousiasme, overtuigingkracht en een gunfactor;
Omgevingsbewust en gevoel voor verhoudingen;
Communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar werkenbij@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en de functie dan kun je contact opnemen met Charles Nijssen (programmaleider) via 06-31917384 of per mail c.nijssen@twenteboard.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?
Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van de Twente Board.

Ontdek hier alles over de Twente Board

Ontmoet de Boardleden

De Twente Board is een triplehelix-samenwerking tussen de overheid, het onderwijs en ondernemers in Twente en staat voor het versterken van de brede economie in Twente.

Bekijk de strategie van de Twente Board

Twente Board heeft een strategieplan ontwikkeld voor het benutten van (actuele) economische kansen: Strategie 2020 – 2025. Hierin staan het behoud en de versterking van bedrijvigheid, de werkgelegenheid en het verdienvermogen van Twente centraal. 

Bezoek de socials van Twente Board!