We kunnen altijd goede ideeën gebruiken! Heb jij een innovatief onderwijsproject, gericht op de ontwikkeling van de Twentse economie? Laat het ons dan weten! Je kunt er ook nog geld mee verdienen! Maximaal €1000,- én het levert natuurlijk extra aandacht op voor het project. 

 

Studentenbeurzen
Twente Board stelt jaarlijks vier studentenbeurzen van maximaal €1000 beschikbaar voor projecten die bijdragen aan verbetering van de Twentse economie. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen voor het verbeteren van bedrijventerreinen in Hengelo, voor het leefbaarder maken van landelijk gebied of voor het vergroten van de aantrekkelijkheid van een dorpskern of stadscentrum.  

 

Project over Twente
Het kan een afstudeerscriptie zijn, maar het mag ook een werkgroep project of stageopdracht zijn. De beurzen zijn voor alle studenten in het mbo, hbo en wo. Het maakt niet uit of je in Twente, elders in Nederland of in het buitenland studeert. Je kunt zowel als individu en als groep meedoen. Allemaal mogelijk, mits het project maar over Twente gaat.

 

Waar moet het project aan voldoen?

Belangrijk is dus dat je project over de Twentse economie gaat. En als het voldoet aan de criteria van jouw opleiding, ben je al een heel eind. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is je projectvoorstel in te dienen. Wij beoordelen vervolgens of jouw project. Het kan zijn dat je wordt uitgenodigd om je voorstel te pitchen.

 

Is jouw project die €1000,- waard? Meld het snel aan via secretariaat@twenteboard.nl.