Zeitgeist Group

Zeitgeist is een groep onafhankelijke geesten die zich bewegen op de breuklijnen van een sterk veranderende tijdsgeest. Zeitgeist denkt in grenzeloze mogelijkheden met een pragmatische aanpak. Zij verbinden ondernemers, bieden houvast en nemen je bij de hand om over grenzen te kijken. Gezamenlijk werken zij aan groei voor hun klanten. Business Beyond Borders.

Lees hieronder meer
 
logo Zeitgeist Group

Contactinformatie

Zeitgeist Group
Capitool 25
7521 PL Enschede
06-46118795
Er is geen cultuurbarrière

Business beyond borders, dat is waar Zeitgeist Group voor staat. Wie zijn bedrijf in de markt zet, hoeft daarbij niet gehinderd te worden door taalbarrières, cultuurverschillen, omgangsvormen of regelgeving.

Internationaal ondernemen

Toch blijkt in de praktijk vaak dat het voor Nederlanders lastig is om zich op de Duitse markt te bewegen en andersom. Verschillende diensten worden bij diverse opdrachtgevers afgenomen, die zich puur richten op hun eigen vakgebied. Vaak is hierbij geen oog voor internationale aspecten.

Wat biedt Zeitgeist?

Zeitgeist Group is een collectief van vakkundige professionals die weten wat komt kijken bij zakendoen in Nederland en Duitsland en waar de kansen liggen. Ze kennen de regels en verschillen tussen het Nederlandse en Duitse gebied, maar zien deze nooit als drempels.

Kracht van de Zeitgeist Group

Elk van de partners van de Zeitgeist Group voegt zijn eigen expertise toe, daar waar behoefte aan is. Als blijkt dat meer nodig is voor een bloeiende business op de Duitse markt, schakelen we snel en eenvoudig de juiste hulp in omdat we in nauw contact staan met elkaar.

 

Ben je op zoek naar iemand die je helpt met copywriting of vertaling voor de Duitse (of juist voor de Nederlandse) markt? Vraag je je af of jouw huidige strategie ook in Duitsland succes kan hebben? Heb je vragen over het aannemen van mensen in Duitsland of de beste rechtsvorm voor je onderneming? Wil je weten hoe je gevonden wordt door potentiële Duitse klanten of hoe je je bedrijf het beste positioneert, met een uitstraling die de juiste indruk achterlaat? Al deze vragen worden beantwoord! Als je dat prettig vindt: met één contactpersoon die de informatie in de Zeitgeist Group verzamelt. Zo biedt Zeitgeist een one-stop-shop voor business- en brand-development van en naar Duitsland.