VIRO

VIRO is een internationaal ingenieursbureau met vestigingen in Nederland, Duitsland en België  en heeft opdrachtgevers en projecten over de hele wereld. Onze medewerkers zijn enorm gedreven, hebben passie voor hun vak en een sterke commitment met onze opdrachtgevers en hun projecten. De core business van VIRO is projectmanagement en engineering binnen de werkgebieden Product Engineering, Machinebouw en Industriële Projecten. Onze grote kracht is het bieden van flexibiliteit en expertise voor tal van klanten binnen verschillende sectoren. Bij VIRO vinden we het gewoon dat je elke dat met plezier naar je werk gaat. Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je optimaal presteert. Onze VIRO Academy stelt je in staat je eigen talenten en capaciteiten te blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. “Engineering your career” zoals wij dit noemen, is een vast agendapunt bij ons! Want sta jij in je kracht dan presteer je beter.

Lees hieronder meer
 
logo VIRO

Contactinformatie

VIRO
Hazenweg 41
7556BM HENGELO
+31 (0)74 8504 000
Multidisciplinair ingenieursbureau

VIRO is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Klanten benaderen VIRO voor uitdagende industriële engineeringsprojecten. Vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en België werken 750 medewerkers wereldwijd voor opdrachtgevers in de aerospace, attractiebouw, automotive, defensie, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie. 

Helpen beter te presteren

VIRO helpt haar industriële klanten al meer dan 50 jaar bij het realiseren van hun projecten en dromen. Zowel binnen VIRO als intern bij de klant, kijken engineers van VIRO met een frisse blik naar de projecten. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe producten, machines, voertuigen, productielijnen of plants, kleinbedrijf of multinational, ze adviseren en begeleiden graag op maat.

The performance of technology

Samen met de klant bekijken ze hoe het beter, efficiënter en anders kan. Out of the box, maar goed doordacht met als doel de ambities van de klant te verwezenlijken. Inspirerend, uitdagend en betrokken.

Bekijk de vacatures van #VIRO