TSN thuiszorg

TSN Thuiszorg is ontstaan in Twente (Almelo) en uitgegroeid tot de grootste thuiszorgorganisatie van Nederland. We hebben een sterke lokale focus en staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. TSN combineert inhoudelijke kwaliteit met een efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen.

Lees hieronder meer
 
logo TSN thuiszorg

Contactinformatie

TSN Thuiszorg
Dokter Stolteweg 60-66
8025 AZ Zwolle
+(31) 0546 48 64 40
Innovatief in de zorg

De zorg verandert ingrijpend en dit is breed voelbaar in de samenleving. Als TSN innoveren we mee met de veranderingen, waarbij we geloven in de blijvende (meer)waarde van thuiszorg. We helpen cliënten om weer volop in het leven te staan en zorgen dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. 

TSN levert alle vormen van persoonlijke thuiszorg: naast hulp bij het huishouden, begeleiding en verpleging en verzorging kunnen onze cliënten gebruik maken van gemakdiensten en (technische) hulpmiddelen zoals personenalarmering. 

TSN Thuiszorg is een innovatieve thuiszorgorganisatie. Met haar lokale focus staat de organisatie dichtbij haar clienten, medewerkers en sociale partnerswww.tsn-thuiszorg.nl

Vacatures #TSN Thuiszorg