The Chain Company

Wij bemiddelen hoogopgeleide talenten bij uitsluitend professionele en meestal international werkgevers. Wij geloven in de kracht van een innovatieve onderneming met een personal touch, omdat iedere organisatie het beste talent verdient!

Lees hieronder meer
 
logo The Chain Company
Recruitment

The Chain Company is gespecialiseerd in recruitment van (young) professionals op HBO en WO niveau, Promovendi en Postdoc’s. Onze opdrachtgevers zijn uitsluitend professionele en toonaangevende organisaties in Nederland en het aangrenzende gebied in Duitsland. The Chain Company bemiddelt kandidaten voor diverse posities binnen o.a. sales, marketing & communicatie, techniek, finance en supply chain.

Emplyer Branding

The Chain Company richt zich specifiek op Employer Branding, het aantrekkelijk maken van het werkgeverschap van onze opdrachtgever, met als doel hun aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt te vergroten. Daarmee wordt het eenvoudiger om talent te werven en aan te stellen en dus de continuïteit en groei van de organisatie te waarborgen.

Detachering

Om u te ondersteunen in projecten of als voorloper op een dienstverband detacheren wij professionals voor uw organisatie. Wij detacheren professionals in sales, marketing, finance, supply chain, engineering en IT. Onze professionals worden via Chain Professionals aan u ter beschikking gesteld.