StadLandWater

De openbare ruimte als dynamisch krachtenveld

De inrichting en herinrichting van de openbare ruimte is een steeds wisselende omgeving van civiele vraagstukken. Bij deze uitdagingen over grond, water, mensen en machines gaat voor StadLandWater uit ondernemend Goor in Twente en Lichtenvoorde in de Achterhoek, het hart van de civiele techniek direct sneller kloppen. Civiel advies en civiel management in optima forma.

Lees hieronder meer
 
logo StadLandWater

Contactinformatie

Nieuwenkampsmaten 6-14
7472 DE Goor
0547 276389

De dienstverlening van StadLandWater varieert van advies, ontwerp en engineering tot aanbesteding en praktische begeleiding van de uitvoering van nieuwe infrastructuur. Een optimaal ingerichte openbare ruimte is het resultaat dat het bedrijf voor het diverse klantenportfolio nastreeft.

Civiel advies en management

StadLandWater beheert het volledige proces van de inrichting en herinrichting van de openbare ruimte en het dagelijkse beheer van nieuwe infrastructuur. Het bedrijf geeft met civiele advisering en civiel management concrete antwoorden op civiele vraagstukken. Voor civiele adviezen denkt dit allround civieltechnisch bureau in geïntegreerde oplossingen, want in de praktijk van de infrastructuur hangt alles met elkaar samen. Ook de voorgeschiedenis is bepalend voor een toekomstbestendige oplossing. Voor civiel management biedt StadLandWater een totaalconcept. Het is een weloverwogen mix van medewerkers met verschillende kwaliteiten en expertises, die helpt om het maximale rendement uit een infrastructureel vraagstuk te halen. Steeds hands-on, creatief, oplossingsgericht en praktisch.

Investeren in mensen en relaties

Door voortdurend te investeren in het verdiepen en verbreden van de kennis en kunde van de specialisten van StadLandWater, investeert het bedrijf in groeicapaciteit voor de verschillende klanten. Zo wordt de eigen kwaliteit en de efficiëntie van de werkwijze van het bedrijf steeds verder verhoogd. Dat biedt ruimte om nieuwe kansen te verzilveren doordat het blikveld weer is verbreed en verdiept. Het helpt nieuwe oplossingen creëren en innovatieve technieken toepassen. Waar mogelijk gaat de onderneming nieuwe samenwerkingsvormen aan, ook met partijen die slechts een indirecte relatie hebben met de infra-sector.

Actualiteit #StadLandWater