Siebert & Wassink

Dat is de bedoeling van Siebert & Wassink Personeelsadvies. Met een breed pallet aan HR instrumenten, waaronder assessments, werving & selectie, organisatieadvies, leiderschapsontwikkeling, coaching en outplacement, helpen wij onze klanten om talent optimaal te benutten en succes duurzaam te vergroten. Als businesspartner van onze klanten doen we wat het resultaat nodig heeft.

Lees hieronder meer
 

Contactgegevens

Siebert & Wassink
Boddenkampsingel 85
7514 AP Enschede
+31 (0)53 4803 550
Organisaties met talent versterken

Siebert & Wassink adviseert organisaties bij het aannemen, het ontwikkelen en het vertrek van professionals en leidinggevenden. Door jarenlange expertise en betrouwbaar vakmanschap is Siebert & Wassink gegroeid tot het toonaangevende personeelsadviesbureau in Oost Nederland.

Opdrachtgevers

Met werving & selectie, assessments, leiderschapsontwikkeling, outplacement en personeelsadvies helpen wij u als businesspartner in het maken van de beste keuzes voor een succesvolle inrichting en ontwikkeling van uw organisatie. Met de keuze voor Siebert & Wassink kiest u als opdrachtgever bewust voor de beste mensen op de juiste posities.

Kandidaten

Kandidaten vinden bij Siebert & Wassink ervaren adviseurs met interessante vacatures, loopbaanadvies en coaching. We zijn gericht op de best passende vervolgstap in uw loopbaan. Met de keuze voor Siebert & Wassink kiest u als kandidaat bewust voor het werken bij topwerkgevers.