Senz Interim

Als kennispartner in onderwijslogistiek creëren wij al ruim 5 jaar balans binnen organisaties tussen medewerkers, processen en systemen. Het succes van Senz Interim bestaat uit het fundamenteel inzetten van kennis en ervaring binnen onderwijsinstellingen. Vanuit creatieve ideeën, relevante opvattingen en duidelijke overtuigingen slaan wij bruggen om ambities waar te maken.

logo Senz Interim
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Senz Interim
Wethouder Beversstraat 185
7543 BK ENSCHEDE
085 3031491 info@senzinterim.nl www.senzinterim.nl

Global Goals

Onderwijslogistiek

In de praktijk bestaat onderwijslogistiek uit verschillende ketens waarbij verwacht wordt dat medewerkers, processen en systemen op hetzelfde niveau zitten. In de meeste gevallen blijkt dit niet zo te zijn waardoor de gewenste doelstellingen en uitkomsten tegenvallen. Het gevaar schuilt zich in nieuwe procedures en processen die impulsief worden ingevoerd waarin medewerkers verdwalen. Als adviseur, interimmer en coach ondersteunt Senz Interim hierin.

Ondersteuning

Door ziekteverzuim, wisseling in het personeel of simpelweg het ontbreken van de benodigde kennis kunt u behoefte hebben aan ondersteuning. De consultants van Senz Interim hebben ruime kennis en ervaring in het onderwijs, waardoor zij ingezet kunnen worden als:

  • Programmamanager onderwijslogistiek
  • Teamleider tentamen- of roosterbureau
  • Projectleider voor onder andere verandertrajecten en implementatie van nieuwe software
  • Roostermaker
  • Onderwijsplanner
  • Adviseur
  • Coach

Workshops, events en webinars

Regelmatig organiseert Senz Interim workshops, events en webinars, waar medewerkers van verschillende onderwijsinstellingen bij elkaar komen om te brainstormen over diverse actuele onderwerpen op het gebied van onderwijslogistiek.

 

De (incompany) workshops vinden plaats onder leiding van één of meerdere professionals. Tijdens de workshops worden de meest actuele onderwerpen besproken, bijvoorbeeld hoe men om kan gaan met de toenemende vraag naar huisvesting of hoe piekmomenten in het roosteren opgevangen kunnen worden. Na afloop hebben de deelnemers nieuwe inzichten en zijn in staat om met een frisse blik naar de bestaande processen te kijken.

Yourplannerz

De opdrachten die Senz Interim uitvoert liggen veelal op tactisch en strategisch niveau en beslaan de gehele onderwijslogistiek van een onderwijsinstelling. Zo zijn onze consultants regelmatig betrokken bij verbeter- en implementatietrajecten. De consultants van Senz Interim kom je dan ook voornamelijk tegen op management-, directie- en bestuursniveau. 

 

Ook in de operationele werkzaamheden kunnen wij voorzien. Wij hechten hierbij grote waarde aan kwaliteit, expertise en herkenbaarheid. Deze operationele werkzaamheden worden uitgevoerd onder de merknaam Yourplannerz. 
Een eigen merknaam voor de operationele werkzaamheden geeft helderheid, duidelijkheid en herkenbaarheid.

 

Senz Interim en Yourplannerz zijn op deze manier in staat om alle ondersteuning te bieden die nodig is. Lees ook de blog: 'Onderwijsdata als stuurmiddel in een veranderende omgeving.'

Artikelen #Senz Interim

Jobs #Senz Interim

Consultant onderwijslogistiek

Onderwijs / Opleiding | Baan | HBO
Voor de vacature van consultant onderwijslogistiek is Senz Interim op zoek naar een gedreven ...

Consultant Osiris

Onderwijs / Opleiding | Baan | HBO-WO
Ken jij Osiris van binnen en buiten? Hebben de onderwijslogistieke processen binnen de ...