Ondernemers in bedrijf

De kracht van verbinden

De netwerkorganisatie Ondernemers in Bedrijf Twente biedt een effectief, informeel en bovenal gezellig netwerk. De overkoepelende netwerkorganisatie is actief in dertien regio's, waaronder ondernemend Twente. Binnen deze netwerkclub werken de ondernemers samen om meer omzet te genereren, relaties te onderhouden en nieuwe contacten op te doen in een informele sfeerzetting.

Lees hieronder meer
 

Contactgegevens

Roggestraat 111
7311 CC Apeldoorn
+31 (0)88 543 75 00

Ondernemers in Bedrijf biedt een platform van ondernemers binnen verschillende regio's. Binnen ondernemend Twente worden regionale netwerkevenementen georganiseerd en ook grensoverschrijdende bijeenkomsten met andere gebieden. De regiomanagers van Ondernemers in Bedrijf zoeken naar verbindingen voor en met andere ondernemers. In alle events zijn doelbewust verbindingselementen verwerkt. 

Het nieuwe netwerken

Minimaal acht keer per jaar komen de aangesloten ondernemers bijeen. Daartoe worden bedrijfsbezoeken, seminars en informele bijeenkomsten georganiseerd waarin informeel, toegankelijk en effectief netwerken centraal staat. De bijeenkomsten worden steevast bij een van de aangesloten ondernemers georganiseerd. Zo scoort Ondernemers in Bedrijf met het ‘nieuwe netwerken’, dat net werken is. Tegelijkertijd helpen de regiomanagers waarde toevoegen voor de betrokken ondernemers. Dit houdt de ondernemers enthousiast en de onderlinge dynamiek groot. 

Netwerkpartners

Samen met andere netwerkorganisaties werkt Ondernemers in Bedrijf Twente aan een volhoudbare toekomst, zoals met MKB Nederland Midden in Apeldoorn en MKB Twente in Enschede.

Evenementen #Ondernemers in bedrijf

#ondernemers in bedrijf

23 september 2019

Amersfoort | 19:00 - 22:00
Organisator: Twente in Bedrijf

Bouwen aan de zaak

Amersfoort | 19:00 - 22:00
Organisator: Twente in Bedrijf

#ondernemers in bedrijf

3 oktober 2019

ICT Spirit | 19:00 - 22:00
Organisator: ICT Spirit

Invloed van IT op jouw toekomst

ICT Spirit | 19:00 - 22:00
Organisator: ICT Spirit

#ondernemers in bedrijf

28 november 2019

Ferrmons Advocaten | 19:00 - 22:00
Organisator: Ferrmons Advocaten

De toga die past

Ferrmons Advocaten | 19:00 - 22:00
Organisator: Ferrmons Advocaten