Morskieft Ontwerpers

Het 'waarom' van een organisatie is nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom is ons doel om het merk in het hart van de organisatie te plaatsen. Organisaties gedijen het best wanneer de mensen geloven in hun merk. Onze aanpak zet het merk in het hart van bedrijven en organisaties om waarde en betekenis te creëren daar waar het er het meest toe doet. 

Lees hieronder meer
 
logo Morskieft Ontwerpers

Contactinformatie

Morskieft Ontwerpers
Vonderweg 36 A
7468 DCEnter
+31 (0)547 386 525
Mentale merkidentiteit

Wij helpen bedrijven en organisaties met het opstellen en implementeren van hun merkverhaal en kernwaarden. Het merkverhaal is een aansprekend verhaal dat in één keer duidelijk maakt waar je voor staat. Deze elementen zijn de basis voor alles wat je doet op gebied van branding, marketing en communicatie.

Visuele merkidentiteit

Wij vertalen de mentale merkidentiteit naar een visuele merkidentiteit met een duidelijk concept. Hierbij maken we keuzes in vorm, kleur, tekst, beeld en/of geluid. De visuele merkidentiteit moet uitdragen wie jullie zijn, wat jullie doen en waar de ambities liggen. Met de visuele identiteit zetten we het merk zichtbaar in de markt met een duidelijke vertaling in verschillende communicatiemiddelen.

Merkstrategie

We bepalen via welke kanalen we het beste de doelgroep(en) kunnen benaderen en ondersteunen organisaties bij het schrijven en implementeren van het marketingplan.