MKB Ondernemersadviseurs

Goede raad is kosteloos goud waard

Voor elke startende ondernemer met groeipotentieel en voor ieder bedrijf met groeiambities is het een aanrader om van tijd tot tijd te sparren met een onafhankelijk raadgever. In ondernemend Twente zijn hiervoor twee MKB Ondernemersadviseurs beschikbaar, die kosteloos klaarstaan.Heb je dus als startup of als ondernemer vragen over bedrijfszaken of ondernemerschap? Wil je met jouw bedrijf verder groeien? Of heb je meer financiering nodig? De onafhankelijke MBK Ondernemersadviseurs helpen bij deze en andere onderwerpen. Kosteloos advies, door subsidie van de provincie Overijssel.

Lees hieronder meer
 
logo MKB Ondernemersadviseurs

Contactgegevens

Campus Business Center
Jan Tinbergenstraat 202
7559 ST Hengelo
Maak kennis met...

...de MKB Ondernemersadviseurs Nicoline van der Schaft en Gerjan Bremmer. 

Nicoline van der Schaft: inspireren en nieuwe inzichten geven

Nicoline van der Schaft, MKB Ondernemersadviseur: “Twente is een geweldige omgeving om werken, wonen en leven. Daarom wil ik hier graag mijn voeten in de klei zetten om een bijdrage te leveren aan ondernemend Twente. Als ondernemersadviseur fungeer ik als klankbord voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de kurk van de Twentse economie. Het is mijn opdracht je te inspireren, nieuwe inzichten te geven en te verbinden met andere ondernemers, kennisinstellingen en overheden. Ook wijs ik je graag op tal van samenwerkingsverbanden en aantrekkelijke regelingen voor startende en doorgewinterde ondernemers.”

Contactgegevens Nicoline van der Schaft

Gerjan Bremmer: ondernemen is soms net mountainbiken

Gerjan Bremmer, MKB Ondernemersadviseur: “Een MKB Ondernemersadviseur, is dat wel nodig? Er zijn toch al vele partijen die ondernemers in het midden- en kleinbedrijf helpen? Klopt, ja. Alleen weet het mkb de weg niet altijd te vinden. Zelf had ik dat als ondernemer ook. Hiervoor heb ik een soort makel- en schakelfunctie. Van daaruit adviseer en verbind ik ondernemers. Met elkaar, met overheden, het onderwijs en met kennispartners.”

Contactgegevens Gerjan Bremmer

Meer informatie over de regionale economie

Bekijk hier de subsidieregelingen.

Bekijk hier de scholingsregelingen.