Landhuishotel de Bloemenbeek

In 1906 bouwde de familie Morsink een boerderij met schenklokaal en herberg-/pensionfunctie. Zestig jaar later, op 1 april 1966, kocht de familie Strikker de toenmalige boerderij. Daarmee begon een nieuwe en glorieuze toekomst voor dit café annex pension.

 

Lees hieronder meer
 
logo Landhuishotel de Bloemenbeek

Vanaf het begin was de missie: de gasten verwennen met alle mogelijke egards, kunde, service en faciliteiten en laten beleven wat Twentse gastvrijheid werkelijk inhoudt. Inmiddels is de huidige Bloemenbeek uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd landhuishotel gelegen op een 5 hectare groot landgoed, vermaard restaurant met 1 Michelinster en SVH meesterkok en met riante zalen voor meetings en events van uiteenlopende aard. Haar stijlvolle en warme ambiance in combinatie met haar welgemeende gastgerichte service met persoonlijke uitstraling lopen als een rode draad door de historie van dit familiebedrijf.

 

De Bloemenbeek bestaat al meer dan 50 jaar, onder leiding van Raymond Strikker, de tweede generatie uit de hotelierfamilie. Ondanks alle moderniseringen straalt De Bloemenbeek nog steeds en nadrukkelijk Twentse authenticiteit uit en dat zal ook nooit veranderen.