Laborie

Laborie uit ondernemend Enschede in Twente richt zich op het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en leveren van innovatieve medische hulpmiddelen. Het bedrijf is actief op het gebied van diagnose en behandeling van bekken- en gastro-intestinale gezondheidsproblemen in de urologie, gynaecologie en darmgeneeskunde.

Lees hieronder meer
 
logo Laborie
Toonaangevend pionier in medische hulpmiddelen

De innovatieve apparatuur van Laborie ondersteunt de diagnose van het maag- en darmstelsel en de blaas- en urinewegen. Zo worden de behandelresultaten van urologie- en urogynaecologie-patiënten verbeterd. Door nauw samen te werken met zorgverleners, universiteiten en non-profitorganisaties in binnen- en buitenland, weet Laborie wereldwijd het verschil te maken. Eerst als pionier, tegenwoordig als autoriteit.

Lange-termijn partnerschap

Laborie werkt nauw samen met technologieontwikkelaar en -producent Demcon uit ondernemend Enschede in Twente. Dat bedrijf verzorgt de assemblage, kwaliteitscontrole, productservice en reparatie voor bepaalde medische producten van Laborie. Zo wordt ook de productiekwaliteit van de Laborie-apparatuur gewaarborgd. Tegelijkertijd biedt de samenwerking voor de lange termijn mogelijkheden voor gezamenlijke productontwikkeling. Want de producten van Laborie zijn wat betreft technologie en complexiteit vergelijkbaar met de medische apparaten die Demcon ontwikkelt en produceert.

Cursussen voor een leven lang leren

Om artsen en verpleegkundigen regelmatig op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, organiseert Laborie wereldwijd tal van urodynamica- en motiliteitscursussen, waaronder in Twente.