JB Ventures B.V.

Een idee voor een nieuw product? Bij JB Ventures uit ondernemend Hellendoorn in Twente kunnen klanten er een prototype van laten maken en het vervolgens in serie laten produceren. Het bedrijf biedt one-stop-shopping voor de realisatie van kunststof producten. Daarvoor heeft de onderneming alles in huis: de techniek, de know how én de betrokkenheid bij klanten.

Lees hieronder meer
 
Van idee naar kunststof eindproduct

JB Ventures onderscheidt zich door bundeling van expertise en technologieën. Dat levert klanten als voordeel op dat ze voor relatief geringe kosten kleine series kunnen laten maken. Niet elk nieuw idee leent zich immers meteen voor massaproductie.

Kunststof proefseries

Toch zitten hier risico’s aan. Misschien moet het concept product nog worden verbeterd of verfijnd. JB Ventures biedt de mogelijkheid om door vacuümgieten uit een siliconenmatrijs een kleine serie te maken. Voldoet het product vervolgens aan alle eisen en blijkt er een markt voor te bestaan, dan kan met vertrouwen een hogere oplage worden geproduceerd op basis van een aanverwante techniek met een spuitgietmatrijs.

3D-printen en 3D-frezen

Met 3D-printen loopt JB Ventures voorop. Daarmee kan razendsnel worden gezorgd voor een prototype. Binnen 24 tot 48 uur is een idee geconcretiseerd in een tastbaar concept product. Ook gebruikt het bedrijf technieken als 3D-CNC frezen en vacuümgieten. Dankzij die verschillende productiemethoden hebben klanten ook ruime keuze uit toepasbare materialen. JB Ventures helpt innovatieve ondernemers op weg om hun ideeën te realiseren en tot een succesvol marktlancering te maken.

Contactinformatie

JB Ventures
Fuutweg 17
7442 CL Nijverdal
+31 (0)548 620 880