Ideavelop

Dagelijks op avontuur naar buiten

Met hoogwaardige kleding, schoeisel en spullen op avontuur. Elke dag probeert Ideavelop uit ondernemend Hof van Twente in Twente zowel klanten, consumenten als collega’s te inspireren om de natuur in te gaan. Het bedrijf is gek op buiten en elke dag in beweging om gerenommeerde buitenmerken internationaal op de kaart te zetten. Ieder merk wordt door het bedrijf een uniek verhaal meegegeven op basis van een sterke, duurzame identiteit.

Lees hieronder meer
 
logo Ideavelop

Contactinformatie

Ideavelop B.V.
Klavermaten 37C
7472 DD Goor
+31 (0)547 352 727

De hoogwaardige producten die Ideavelop vertegenwoordigt en levert voor de outdoor-markt komen het beste tot hun recht in de buitenlucht. Dat geldt voor alle zes premiummerken: AKU, Icebreaker, Macpac, Schoffel, Phil&Teds, Mountain Buggy en Blue Loop Originals, het kledingmerk gemaakt uit gerecycled denim.

Elke dag een vriend erbij

Het motto van Ideavelop is even helder als krachtig: ‘Make a friend every day!’. Met een mensgerichte verkoopfilosofie, klantgerichte service, vooruitstrevende marketing en uitgekiende logistiek, biedt het bedrijf hoogwaardige dienstverlening aan internationale retailklanten. Duurzaamheid is voor Ideavelop de leidraad, juist omdat het ooit de inspiratiebron vormde voor het ontstaan van de onderneming. Daarnaast zijn hoogwaardigheid en kwaliteit belangrijk voor het bedrijf. Met oprechte, pakkende verhalen worden de outdoor-producten en outdoor-apparatuur in de markt gezet.

Rebelse bedrijfscultuur

Ideavelop houdt van mensen die een beetje rebels zijn en dingen op een andere manier zien. In de loop der jaren is zo een eigenzinnige bedrijfscultuur opgebouwd. Op basis daarvan wil het team een positieve impact maken op de Aarde. Steeds voor een houdbare toekomst.